1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Vítězný zápas mužů

    Družstvo mužů po dvou výsledkově nepovedených utkáních zajíždělo na hřiště předposledního týmu tabulky. Na zápas byli omluveni hráči kteří v předešlých zápasech nastupovali na pozici stopera a tak bylo třeba opět improvizovat. Dvojice stoperů složená na toto utkání Lenfeld, Vrbka si však poradila a i za pomoci krajních obránců domácí tým do velkých brankových příležitostí nepouštěla.
    Hostující tým začal utkání aktivně, napadal domácí při rozehrávce a od samého začátku zaměstnával domácí obranu. V prvních patnácti minutách hosté vyslali na branku 6 střel, ale ani jedna neskončila za zády domácího brankaře. To v 16. minutě se již skóre měnilo. Na centr do vápna si seběhl Svoboda. Po střetu s domácím obráncem spadl na hranici velkého vápna a rozhodčí odpískal pokutový kop pro hosty.  Ten Krejčí proměnil a hosté šli do vedení 1:0. I po vstřelené brance hrál hostující tým aktivně, ale špatné řešení situací nebo špatná finální přihrávka ke změně skóre nevedla. Domácí v první polovině utkání zahrozili pouze ze standardních situací, které obrana odvrátila.
    Druhý poločas pokračoval stejně jako první končil. Hosté tlačili domácí před jejich branku, ovšem stále stejné problémy s finální částí vedli k tomu, že skóre zůstávalo stále stejné. A tak v předposlední minutě mohli domácí zremizovat utkání, a to když měli možnost přímého kopu z 22 metrů. Míč letící přes zeď a mířící k tyči však brankař Linhart(dorostenec) vytlačil na rohový kop. Z něj domácí neskórovali a tak hostující mužstvo veze domů tři body za těsné, ale zcela zasloužené vítězství.  

    TJ Sokol Jičíněves - 1. FK Nová Paka
    0:1(0:1)

    Branka: 22. Krejčí  (PK)
    ŽK: 85. Krejčí
    Sestava: Malý M. (70. Linhart) – Ulrich, Lenfeld, Vrbka, Bláha – Brádle, Krejčí, Dlabola (75. Sochor), Svoboda – Wojcik, Rosputniak (80. Malý R.)  

    foto ze zápasu

    výsledky a tabulka


    Novinky

    Příští zápasy

    30. 3. 11:30 U17: N/S Paka UMT - Černíkovice
    30. 3. 12:30 U15: Rychnov n/Kn - N/S Paka
    30. 3. 16:30 MužiA: Kosičky - Nová Paka
    6. 4. 13:45 U15: N/S Paka UMT - Červený Kostelec
    6. 4. 16:30 MužiA: Nová Paka UMT - Kopidlno


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace