1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Vítězný zápas mužů

    V osmém kole OP. mužů se na hřišti v Nové Pace potkala momentálně dvě nejlépe umístěná mužstva tabulky. Domácí jedenáctka okupuje první místo a záloha hostí z Lázní Bělohrad druhou příčku tabulky.
    Utkání začalo v tempu, ale to zejména ze strany hostujícího týmu. V prvních 30. minutách byli hosté jasně lepším týmem a nikdo z přítomných by se nemohl divit kdyby šli do vedení.
    V 15. minutě se do první velké šance dostali hosté, avšak první střela ke smůle hostí skončila na tyči domácí branky. O chvilinku později měl domácí Jurčo dobře postavenou branku, protože druhá střela hostí zazvonila tentokrát o břevno domácí branky. Hosté ještě několik příležitostí nevyužili a tak postupně domácí přeci jen vyrovnali hru. Dvakrát se do zakončení dostal Wojcik, hlavička po rohovém kopu šla mimo a po úniku hostující obraně branku minul. Konečné slovo v prvním dějství měli hosté, ale dobrý zákrok domácího Jurča stanovil nerozhodný výsledek prvního dějství.

    Druhý poločas už domácím přeci je vyšel lépe. Hned po čtyřech minutách se do úniku dostal Krejčí, míč přihrál na Wojcik, který si se šancí poradil a dostal domácí do vedení 1:0. Hra pomalu ztrácela tempo a celkově nebyl zápas pro diváka nijak moc záživný. Přeci jen byl zápas svázán nějakou taktikou a snahou obou mužstev neprohrát. Domácí dali výsledku konečnou podobu v posledních desíti minutách, kdy druhou branku v 81.minutě vstřelil Fišar a konečný stav na 3:0 stanovil Krejčí v 88. minutě.

    1.FK Nová Paka – FK L. Bělohrad „B“
    3:0(0:0)

    Branky: 49. Wojcik, 81. Fišar, 88. Krejčí
    ŽK: Dlabola
    ČK: 0:0
    Rozhodčí: Materna, Šamko, Odvárko
    Diváků: 180
    Sestava: Jurčo – Honců(53. Ulrich), Lenfeld, Vrbka, Bláha – Machát(77. Bažík), Fišar, Dlabola(65. Brádle),Jisl – Wojcik(88. Malý), Krejčí

    Marcel Bažík(trenér domácích): Věděli jsme že nás čeká kvalitní soupeř, což ukázal první poločas. Soupeř nás zaskočil důrazem, rychlostí a my jsme nebyli schopni se s tím vyrovnat. Hosté nastřelili břevno a tyč a Suchánka dvakrát vychytal Jurčo. Po vstřelení branky se mužstvo uklidnilo a po chybách hostující obrany jsme se na závěr zápasu ještě dvakrát prosadili. Vzhledem k vývoji utkání je pro hosty konečný výsledek dost krutý.

    výsledky a tabulka zde 

     

     


    Novinky

    28. 04. Odjezd starších žáků k zápasu do Třebechovic je v 11:30 od stadionu.

    27. 04. Odjezd st. dorostu k zápasu v Černilově je v 11:30 od stadionu.

    27. 04. Odjezd mužů k zápasu do Sobotky je v 15:30 od stadionu.

    Příští zápasy

    4. 5. 14:15 U15: N/S Paka - Vrchlabí
    4. 5. 17:00 MužiA: Nová Paka - Stará Paka
    5. 5. 13:30 U17: Třebechovice - N/S Paka
    9. 5. 18:00 U17: N/S Paka - České Meziříčí
    11. 5. 11:00 U15: Jičín - N/S Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace