1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Nečekaná ztráta mužů

    V dalším utkání zajíždělo mužstvo mužů na hřiště do Jičíněvse. Při pohledu na tabulku se dalo čekat že pro hosty, momentálně na prvním místě tabulky nebudou domácí, zatím bez bodu poslední nijak těžký soupeř.Toto hostující tým naplňoval do 16. minuty utkání, kdy se po brankách Brádleho a Jisla dostal do dvoubrankového vedení. Uspokojeni a s myšlenkou, že se v zápase nemůže nic stát začali hrát „profesorský“ fotbal a toto se jim krutě nevyplatilo. Jak rychle se do vedení dostali, tak stejně rychle o něj přišli. Po dvou hrubých chybách v obraně domácí během pěti minut srovnali stav utkání na poločasových 2:2. 
    V kabině hostů bylo o poločase asi rušno a hned od začátku druhé půle to bylo na hřišti znát. Domácí se neustále bránili, ale celkem dobře fungující obrana a brankař nebo žalostná koncovka k brance nevedli. Výjimkou byla 56. minuta kdy se k míči na velkém vápně dostal Wojcik a domácího brankaře překonal 3:2. Tato střela však bylo vše, co v tomto utkání hostující střelci předvedli. Zbytek zakončení byl nepřesný nebo nedělal velký problém domácímu brankaři je zneškodnit. A tak dvě  minuty před koncem zápasu přišel trest. Po jedné útočné akci hostujícího týmu domácí obrana odkopla před šestnáctku hostí, tam obrana hostí špatně vyřešila situaci a domácí hráč z dobrých 25 metrů překonal Jurča 3:3.
    Nadstavbový bod z penaltového rozstřelu nakonec získali hosté. V páté sérii Jurčo zlikvidoval penaltu domácího střelce, Ulrich svůj pokus proměnil a tak si hosté do tabulky připsali dva body.

     

    TJ Sokol Jičíněves - 1. FK Nová Paka
    3:3(2:2) PK 3:4 

    Branky: 10. Brádle, 16. Jisl, 56. Wojcik, rozhodující PK: Ulrich
    ŽK: 46. Ulrich, 75. Fišar, 85. Jisl

    sestava:Jurčo - Bláha, Lenfeld, Ulrich, Honců (62. Bažík)- Brádle, Dlabola, Fišar, Machát, JIsl - Wojcik(78. Malý)  

    Trenér Marcel Bažík: Zápas se mi hodnotí těžce, ale i takové zápasy musejí přijít, bohužel nás to potkalo v Jičíněvsi. Doufám, že se z toho poučíme, dáme hlavy nahoru a půjdeme dál za svým cílem. Gratuluji domácím k zisku bodu!

    výsledky a tabulka zde
    foto ze zápasu zde

     

     


    Novinky

    Příští zápasy

    18. 5. 14:30 U15: N/S Paka - Vysoká n/L
    18. 5. 17:00 MužiA: Nová Paka - Jičín "B"
    19. 5. 13:00 U17: Černíkovice - N/S Paka
    26. 5. 10:00 U15: Chlumec n/C - N/S Paka
    26. 5. 12:30 U17: N/S Paka - Stěžery


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace