1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Vítězný zápas mužů

    O tomto víkendu se muži přestavili na domácí půdě. Jejich soupeřem bylo družstvo z Podhradí, které minulý týden porazili Starou Paku až v penaltovém rozstřelu. Domácí tým rozhodl stejným způsobem své vcelku nepovedené utkání na hřišti v Jičíněvsi, a tak každý očekával jakým výkonem se mužstvo představí.
    A ukázalo se velmi dobře. Hostující tým od samého začátku byl pod tlakem a hned v prvních minutách domácí zahrávali rohové kopy, ovšem bez brankového efektu. To v šesté minutě se poprvé pohnulo skóre an ukazateli. Po krásné přihrávce od Bažika se střelecky poprvé v utkání prosadil Jisl 1:0. Hned po rozehrání byl  hostující tým napadán domácími hráči, kteří takto dostali výhodu dalšího rohového kopu. Po nedorozumění brankaře hostí se svojí obranou se střelecky během dvou minut opět prosadil Jisl 2:0. Domácí si dále vytvářeli šance, ale nepřesnost nebo zákrok brankaře hostí jejich pokusy zmařil. Ve 32. minutě míč který propadl za obranu hostí naběhl Machát, rychlostně předčil stopera hostí a sám před brankařem se nemýlil 3:0. Poté přišla dvojminutovka ve které Bažík po hezké přihrávce zela sám vstřelil čtvrtou branku a hned v zápětí se po hezké kolmici prosadil Brádle 5:0. Za tohoto stavu se odcházelo na poločasovou přestávku.
    Druhý poločas již ze strany domácích ztratil na kvalitě, ale vzhledem ke stavu na ukazateli skóre se není čemu divit. Ve druhém dějství se i hosté začali prosazovat a několikrát nebezpečně ohrozili domácí branku. Avšak změna skóre utkání se naposledy měnila znovu na straně hostí, když si po akci Macháta hostující hráč srazil míč do vlastní branky 6:0.

    1. FK NOVÁ PAKA - PODHRADÍ
    6:0(5:0)

    Branky: 6., 8. Jisl, 32. Machát, 36. Bažík, 37. Brádle, 69. vlastní

    sestava:Jurčo - Ulrich, Lenfeld(71. Honců), Vrbka, Jisl(53. Bláha) - Brádle, Fišar(79. Richter), Machát, Dlabola(63. Sochor) - Wojcik, Bažík(68.Malý) 

    Marcel Bažík: Jsem rád, že po nezdařeném zápase v Jičíněvsi jsme dokázali doma bodovat naplno. Zápas jsme rozhodli již v prvním poločase, ale je třeba pochválit hosty, že i za nepříznivého stavu zápas nezabalili a dohráli ho s úctou až do 90. minuty.

    výsledky a tabulka zde
    další foto a jiné články mužů zde 


    Novinky

    Příští zápasy

    18. 5. 14:30 U15: N/S Paka - Vysoká n/L
    18. 5. 17:00 MužiA: Nová Paka - Jičín "B"
    19. 5. 13:00 U17: Černíkovice - N/S Paka
    26. 5. 10:00 U15: Chlumec n/C - N/S Paka
    26. 5. 12:30 U17: N/S Paka - Stěžery


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace