1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Ztráta mužů na hřišti soupeře

     

    K dalšímu zápasu zajíždělo mužstvo mužů na hřiště aktuálně pátého týmu tabulky do Žlunic. Domácí tým se v minulém kole představil na hřišti v sousední Staré Pace, kde zvítězil 4:1. Již tam se ukázalo, že tentokrát na naše muže čeká kvalitní a nebezpečný soupeř.
    Začátek utkání se nesl v očekávání co si soupeři dovolí. Jako první se osmělili domácí, avšak jejich zakončením chyběla přesnost. Po několika náznacích domácích šancí se do hry dostal i hostující tým, ale nepřesnost finální přihrávky všechny pokusy zmařila. Po několika minutovém boji o střed hřiště se do velké příležitosti dostal hostující tým. Wojcik se šikovně uvolnil přes domácího obránce, ale jeho přihrávka na zcela volného Bažíka na penaltovém bodu byla nepřesná a domácí nebezpečí odvrátili. V této fázi utkání byli domácí o malinko lepším týmem. Vyhrávali většinu osobních soubojů a jednoduchou kombinací byli pro hostující branku nebezpeční. Když už se zdálo, že se do kabin půjde za bezbrankového stavu, udeřili domácí. Po dvou přihrávkách si domácí hráč u postraní čáry nikým neatakován připravil míč na centr, který obrana hostí podcenila a osamocený útočník si s nabídnutou šancí poradil 1:0.
    Druhý poločas začal větší aktivitou hostujícího týmu, ale  51. minutě po nepředstavitelné chybě na polovině soupeře domácí podruhé skórovali, když proměnili rychlý protiútok 2:0. Hosté se nevzdávali, ale domácí tým dobře bránil a komplikovaná rozehrávka hostí jim v tom pomáhala. Ještě v sedmdesáté minutě by na hosty nikdo nevsadil. Ovšem střelu na domácí branku brankař neudržel a hosté měli výhodu rohového kopu. Ten dobře zahrál Brádle a Wojcik ho usměrnil do domácí branky 2:1. Od tohoto okamžiku hostující tým ještě více přidal na obrátkách a domácí přehrával, což vyústilo v jejich druhou branku. Jisl si od postraní čáry vyvedl míč na roh velkého vápna a krásnou křižnou střelou srovnal stav utkání 2:2. Do konce utkání se již žádné mužstvo střelecky neprosadilo a tak utkání dospělo do pokutového rozstřelu. V nich první tři střelci obou mužstev nezaváhali. Až ve čtvrté sérii Jurčo vychytal domácího střelce a hostující Bláha vystřelil druhý bod pro hostující tým. 

    TJ  ŽLUNICE – 1. FK NOVÁ PAKA
    2:2(1:0)PK 3:4

    Branky: 70. Wojcik,75. Jisl, rozhodující PK proměnil  Jan Bláha
    ŽK: 37. Bažík, 72. Krejčí
    Rozhodčí: Kučera, Šotek, Střížka
    Diváků: 85

    sestava:Jurčo -Lenfeld, Vrbka, Ulrich(70. Malý),Jisl- Brádle,Dlabola(62. Bláha), Fišar, Krejčí -Bažík, Wojcik
    Trenér Marcel Bažík
    : Bojovné utkání, domácí byli velice dobře připraveni jak fotbalově tak fyzicky, což nám dělalo velký problém. Klobouk dolů před klukama, že za stavu 2:0 zápas nezabalili, naopak nepříznivý stav nás nakopl a chtěli jsme se poprat až do konce, což se nakonec povedlo.  

     

    výsledky a tabulka zde
    foto ze zápasu zde


    Novinky

    Příští zápasy

    18. 5. 14:30 U15: N/S Paka - Vysoká n/L
    18. 5. 17:00 MužiA: Nová Paka - Jičín "B"
    19. 5. 13:00 U17: Černíkovice - N/S Paka
    26. 5. 10:00 U15: Chlumec n/C - N/S Paka
    26. 5. 12:30 U17: N/S Paka - Stěžery


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace