1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Hodnocení - dorost

    Je za námi polovina sezony a náš kombinovaný dorost složený z hráčů Nové a Staré Paky může bilancovat. Po loňské sezoně,když dorost startoval v krajské soutěži,se opět přihlásil přebor,kde je přeci jen kvalita lepší. Máme zkušené hráče,kteří hrají několik sezon pohromadě,a tak se očekávalo jak se vyrovnáme vyšší kvalitě.
    Hodnocení je trošku se smíšenými pocity,protože se přeci jen čekalo lepší umístění,než je 9.místo ze 14 mužstev. Sehráli jsme sice několik kvalitních utkání (hlavně s celky z čela tabulky),ale byly i střetnutí na které je třeba rychle zapomenout.
    Povedla se nám utkání zejména proti TRUTNOVU,TÝNIŠTI a se SMIŘICEMI, naopak zcela jsme propadli v utkáních s Č.KOSTELCEM a v ŽACLÉŘI.
    Mezi naše nejlepší hráče a opory po celou část podzimu patřili kapitán Jakub BEJR, Michal ČÍLA,Lukáš KRUPKA,Dominik ŠTEFAN a Jan ULRICH.
    Uspokojivé bylo že docházka na treninky neklesla pod 90%,a jen nemoc či zranění neumožňovalo vyšší účast. Právě zranění je to co nás nejvíce omezovalo,protože utkání kde bychom hráli kompletní bylo velice málo.Velice úzký kádr 13 hráčů přímo volal po problémech. Naštěstí v záloze byl mladší dorost. Spousta jeho hráčů muselo pomoci a je nutno podotknout,že ani jeden nezklamal a je tu do dalších sezon na čem stavět.
    Skončili jsme tedy na 9. místě,získali 17 bodů za 5 výher a 6 porážek. Ktomu ještě dvě porážky na pokutové kopy.

    Nejlepšími střelci byli oba naši útočníci ČÍLA i KRUPKA oba vstřelili 10 branek. Dále skorovali ŠTEFAN 4x, NYDRLE 3x, ULRICH a VYDRA po 1nejčastěji jsme nastupovali v sestavě: LINHART – KŘÍŽ, BEJR, HAVLÍN, HÁK,NYDRLE, ULRICH, ŠTEFAN, PÁNEK, KRUPKA, ČÍLA
    dále nastupovali: KRÁL, TRUNEČEK, BRÁDLE Patrik, WOLF, MANDÍK Martin, VYDRA, ŠNAJDR, MANDÍK Jaroslav, MILITKÝ, URBAN

    Zimní příprava začne 8.ledna v hale a zakončena bude soustředěnív v Harrachově 12.-15.března. Sehrajeme i pohárová utkání,kde našimi soupeři budou celky Hostinného a Dvora Králové. Věřím,že po důkladné a určitě náročné přípravě budou naše výkony kvalitnější a že hráči budou mít větší radost z předváděné hry. Určítě máme na čem stavět,ale určitě na čem pracovat, Nesmíme zklamat naše fanoušky a že jich nemáme málo

    trenér Ivan Lukeš


    Novinky

    28. 04. Odjezd starších žáků k zápasu do Třebechovic je v 11:30 od stadionu.

    27. 04. Odjezd st. dorostu k zápasu v Černilově je v 11:30 od stadionu.

    27. 04. Odjezd mužů k zápasu do Sobotky je v 15:30 od stadionu.

    Příští zápasy

    4. 5. 14:15 U15: N/S Paka - Vrchlabí
    4. 5. 17:00 MužiA: Nová Paka - Stará Paka
    5. 5. 13:30 U17: Třebechovice - N/S Paka
    9. 5. 18:00 U17: N/S Paka - České Meziříčí
    11. 5. 11:00 U15: Jičín - N/S Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace