1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Příprava mužů

    K prvnímu utkání v přípravě zavítal na umělou trávu v Nové Pace tým ze Starých Buků.Trenérská dvojice Bažík, Dlabola měla několik omluvenek a tak v zápase nastoupil i René Čokina a dorostenec Kuba Bejr.

    Začátek utkání byl z obou stran trochu rozháraný a velkým množstvím chyb na obou stranách, ale po deseti minutách hry se  začala projevovat větší připravenost  domácího mužstva. To se střelecky poprvé prosadilo již ve 14. minutě, když trestný kop Jisla usměrnil za záda soupeřova brankaře Krejčí. V této fázi utkání ještě soupeř domácím stačil  a tak i on se dostal do nějakých nadějných situací, avšak obrana nebo brankař domácích je zneškodnili. Poté přišla dvojminutovka domácích. Ve 32. minutě po hezkém centru Wojcik vstřelil druhou branku domácích Richter. O dvě minuty později se střelecky prosadil samotný Wojcik 3:0. A konečnou podobu výsledku v prvním poločase obstaral Bažík, ke kterému se odrazila obranou zablokovaná střela a ten krásným lobem překonal hostujícího brankaře počtvrté.

    Druhý poločas se již zcela v režii domácího týmu, když se hosté za 25. minut takřka nedostali za půlící čáru.Pátou branku utkání obstarala dvojice Bažik, Čokina, když druhý jmenovaný proměnil hezkou přihrávku za obranu soupeře. Další branky v utkání ještě přidali svojí druhou branku v utkání Richter a Krejčí, po jedné brance přidali Brádle a Rosputniak.

    Vzhledem k tomu, že šlo o přípravné utkání tak výsledek utkání není důležitý, šlo zejména o vyzkoušení si některých herních situací a zejména pak o opětovné herní vytížení po zimní přestávce. Kaňkou utkání bylo zranění Jisla, které doufejme nebude vážné a hráč se brzy opět zapojí do přípravy před začátkem jarní části soutěže.

    1. FK Nová Paka – Sokol Staré Buky  9:0(4:0)

    Branky: Richter 2, Krejčí 2, Bažík, Čokina, Brádle, Wojcik, Rosputniak

    V zápase nastoupili: Jurčo – Ulrich, Bláha, Lenfeld, Honců, Bejr, Richter, Jisl, Bažik, Krejčí, Brádle, Čokina, Wojcik, Rosputniak


    Novinky

    Příští zápasy

    26. 5. 10:00 U15: Chlumec n/C - N/S Paka
    26. 5. 12:30 U17: N/S Paka - Stěžery
    26. 5. 17:00 MužiA: Dolní Kalná - Nová Paka
    1. 6. 14:30 U17: N/S Paka - Železnice
    1. 6. 17:00 MužiA: Nová Paka - L. Bělohrad "B"


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace