1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Vítězný zápas mužů

    Povedený zápas tříbrankového střelce Dominika Rosputniaka

    V osmnáctém kole Okresního přeboru mužů přijel na stadion v Jírových sadech soupeř z nedalekých Lužan. Hosté v minulém kole doma podlehli Staré Pace 0:1 a jistě přijeli na hřiště vedoucího týmu se snahou o co nejlepší výsledek.Ovšem od samotného začátku utkání byli domácí jasně lepším týmem, obrana hostujícího týmu byla pod neustálým tlakem, jenže domácí hráči se předháněli kdo zahodí větší šanci. A tak se stav utkání měnil až ve 26. minutě. K míči se dostal Dlabola a přízemní střelou ze střední vzdálenosti trefil přesně k tyči 1:0. Hned po rozehrávce hosté přišli ve středu hřiště o míč, do centru od Bláhy se opřel Rosputniak a bylo 2:0. Za dalších šest minut se střelecky opět prosadil Dominik Rosputniak, který se dostal k odraženému míči po akci Wojcik a jeho střela skončila za zády hostujícího brankaře 3:0.  Do poločasu si domácí  vypracovali ještě dvě šance, ale ty již nevyužili.
    Druhý poločas začal podobně jako skončil ten první. A střelecky se po šesti minutách potřetí prosadil Dominik Rosputniak, který zkompletoval čistý hattrick a zvýšil již na  4:0. Za pouhých pět minut se střelecky prosadil i nejlepší střelec domácích Dan Wojcik, když centr z křídelního prostoru z voleje poslal popáté za záda hostujícího brankaře. Hosté se k ohrožení domácí branky prakticky nedostávali a tak domácí ještě v 73. minutě  Fišarem a v 77. minutě Ticháčkem  stanovili stav utkání na konečných 7:0

     

    1. FK Nová Paka - Lužany
    7:0(3:0)

    Branky: Rosputniak 3,  Wojcik, Dlabola, Fišar, Ticháček
    ŽK:  bez karet
    Rozhodčí: Mokošín, Haken T., Duřt

    Sestava: Jurčo  – Ulrich(58. Honců), Fišar, Lenfeld, Bláha –  Dlabola(65. Vrbka), Brádle, Machát, Krejčí(57. Sochor) –  Wojcik(75. Ticháček), Rosputniak(69. Richter)

    Dlabola Jaroslav: Zcela zasloužené vítězství, když jsme soupeře skoro k ničemu nepustili.

    foto ze zápasu zde
    výsledky a tabulka zde


    Novinky

    Příští zápasy

    26. 5. 10:00 U15: Chlumec n/C - N/S Paka
    26. 5. 12:30 U17: N/S Paka - Stěžery
    26. 5. 17:00 MužiA: Dolní Kalná - Nová Paka
    1. 6. 14:30 U17: N/S Paka - Železnice
    1. 6. 17:00 MužiA: Nová Paka - L. Bělohrad "B"


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace