1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Vítězný zápas dorostu U19

    Zasloužená výhra na hřišti soupeře...
    Ve čtvrtek 19. května náš dorost předehrával své mistrovské utkání v Hlušicích, kde hraje rezerva RMSK Cidliny. Domácí posíleni o některé hráče z „A“ družstva se od první minuty aktivní celoplošnou hrou dostali do tlaku, ale naše obrana odolávala. Byli jsme to ale my, kdo se dostal do vyložené šance, ale Rosputniak domácího brankáře nepřekonal. Hrál se velice dobrý fotbal, obě družstva slušně kombinovali, ale do vyložených šancí se nedostávali. Pak ale přišla 20.minuta, za naši obranu si zaběhl hráč domácích a nedal Linhartovi šanci (1:0). 27.minuta a akce jak přes kopírák, dlouhý nákop, naši obránci se nedohodli a domácí šli do dvoubrankového vedení (2:0). Ani tato branka nás nepoložila a stále aktivní hrou jsme byli domácím zcela vyrovnaným soupeřem. Odměnou byla branka ve 29.minutě, když skvělým důrazem na půlicí čáře udržel balon Vydra a poslal do koncovky ROSPUTNIAKA a ten se tentokrát nemílil (2:1). Hned o dvě minuty poté pěkně nacentroval z pravé strany Nydrle a důrazný VYDRA vyrovnal (2:2). Škoda branky kterou jsme obdrželi těsně před koncem první půle, když se po rohovém kopu prosadili domácí a opět vedli (3:2). Mezi nejlepší hráče domácích patřil David Luňák, náš odchovanec, který byl neustálou hrozbou pro naši obranu.

    Druhý poločas se odehrával ve stejném duchu. Obě družstva se snažila utkání rozhodnout, ale obrany hráli velice pozorně. Přesto jsme udeřili, 54.minuta a po přihrávce Číly se prosadil ROSPUTNIAK a doslova si domácího brankáře vychutnal (3:3). Po vyrovnávací brance se hra přiostřila, bylo k vidění několik ostrých zákroků, ale stále se hrál velice atraktivní duel. Rozuzlení přišlo v 87. minutě, když přihrávku Havlína domácí stoper nezachytil a ROSPUTNIAK svým třetím gólem rozhodl (3:4).
    Dominik nám určitě pomohl, ale je třeba za výkon pochválit celé družstvo. Další utkání sehrajeme v sobotu 27. května když na domácím stadionu hostíme Žacléř (14.45)

    RMSK CIDLINA „B“ - NOVÁ/STARÁ PAKA
    3:4 (3:2)

    branky: Rosputniak 3x, Vydra

    sestava: Linhart – Král, Havlín, Kříž (Bejr), Truneček - Nydrle (Hák), Štefan, Číla, Ulrich - Rosputniak, Vydra (Mandík)

    výsledky a tabulka zde


    Novinky

    Příští zápasy

    30. 3. 11:30 U17: N/S Paka UMT - Černíkovice
    30. 3. 12:30 U15: Rychnov n/Kn - N/S Paka
    30. 3. 16:30 MužiA: Kosičky - Nová Paka
    6. 4. 13:45 U15: N/S Paka UMT - Červený Kostelec
    6. 4. 16:30 MužiA: Nová Paka UMT - Kopidlno


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace