1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Vítězný zápas mužů

    K dalšímu utkání zajížděli muži 1. FK  Nová Paka na hřiště Podskalanu Podhradí. Soupeř vzbuzoval mírný respekt, protože domácí mužstvo doma moc body neztrácí a to ani s celky z popředí tabulky. Navíc pro domácí hrála i kvalita „trávníku“.

    Začátek utkání lépe vyšel domácím i když do první šance se prosadil hostující Sochor, ále jeho zakončení bylo nepřesné. V dalších minutách se na dostřel dostávali i domácí, zejména po nakopávaných míčích se kterými měla obrana  hostí velké problémy. Jen ke škodě domácích ani jednu ze tří brankových příležitostí neproměnili. Ve třinácté minutě přišlo chvilkové přerušení hry, to když se při výkopu zranil domácí brankař a tým hledal na jeho místo náhradu. Po chvilce se opět začalo hrát, do branky se postavil domácí kapitán Zelinger a hned z prvního protiútoku jej překonal Rosputniak 1:0. Za necelých pět minut se na hranici velkého vápna uvolnil Rosputniak a na jeho prudkou střelu domácí „brankař nestihl ani reagovat. Po druhé brance se hra rozkouskovala, spousta nepřesností vedla k tomu, že zápas nebyl nijak atraktivní. Ve třicáté minutě se domácí dožadovali pokutového kopu, to když po rohovém kopu domácích střela z bezprostřední blízkosti trefila ruku bránícího hráče. Rozhodčí ovšem tuto situaci jako nedovolenou neviděl. Do konce prvního poločasu se již výsledek neměnil.
    Do druhého poločasu hosté prostřídali sestavu když do pole nastoupil druhý brankař Jurčo jako střední záložník a druhým střídajícím byl Ondra Krejčí. Oba hráči nahradili zraněné  Lenfelda a Dlabolu.Změna skóre přišla již v 50. minutě. Hosté zahrávali rohový kop, domácí obrana jej odvrátila, ale další centr do pokutového území domácích zpracoval Sochor, jehož nezištnou přihrávku proměnil na třetí branku Machát. Domácí se sice stále snažili, ale hosté se dostávali do brankových příležitostí a hlavně je proměnili.V 68. minutě padla asi nejhezčí branka celého utkání. Na dlouhý centr od Bláhy si do velkého vápna naběhl Brádle jehož střela z voleje skončila za zády domácího brankaře 0:4. Poslední dvě branky hostujícího týmu vstřelil jejich nejlepší střelec Dan Wojcik a to pro něj klasicky z hranice pokutového území.

     

     

    Podhradí  -  1. FK Nová Paka

    0:6(0:2)

     

     

     

    Branky: 15,20. Rosputnik, 76,81. Wojcik, 50. Machát, 68.Brádle

    Rozhodčí: Duřt, Skřivánek, T. Haken

    ŽK: bez karet

     

    Sestava: Frajer  – Ulrich, Lenfeld(46. Krejčí), Bláha –  Brádle(69. Jisl), Fišar, Dlabola(46. Jurčo), Sochor(69. Ticháček)–  Machát, Rosputniak(61. Wojcik)

     

    Marcel Bažík: Chci poděkovat všem našim hráčům za předvedenou hru. Kluci předvedli výborný výkon  a to i přesto, že jsme již od minulého týdne věděli o postupu do 1. B třídy. Hráči nic nepodcenili a nedošlo k uspokojení což se odrazilo na konečném výsledku. Tentokráte bych chtěl poděkovat i našim fanoušků, kteří nás přijeli podpořit a i v tomto ohledu jsme porazili domácí tým..


    Novinky

    21. 04. Odjezd st. přípravky k turnaji v Hlušicích je v 9:30 od stadionu.

    20. 04. Odjezd ml. žáků k turnaji do Solnice je v sobotu v 6:45 od stadionu.

    Příští zápasy

    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka
    28. 4. 13:30 U15: Třebechovice - N/S Paka
    4. 5. 14:15 U15: N/S Paka - Vrchlabí
    4. 5. 17:00 MužiA: Nová Paka - Stará Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace