1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Muži vezou body z Dolní Kalné

      V sedmém kole 1.B třídy zajížděli muži nedalo k soupeři z Dolní Kalné. Po vítězství minulém kole všichni doufali, že v tomto utkání body z minulého týdne potvrdí.
    Hned první akci utkání měli domácí po rozehrávce ze středového kruhu, ale naštěstí pro hosty střela se domácímu hráči nevyvedla a skončila daleko mimo branku. Již tato akce ukázala problém domácího mužstva v tomto utkání. Hosté přijeli s taktikou rychlého napadání a s pokusy o rychlé protiútoky. To se jim vyplatilo již v sedmé minutě. Při snaze domácích a kombinační rozehrávku obral Brádle domácího stopera, který jej v souboji nedovoleně atakoval v pokutovém území. K nařízenému pokutovému kopu se postavil Machát a tuto výhodu proměnil 0:1. Na hřišti menších rozměrů se hra přelévala z jedné strany na druhou, ale obrany nebo nepřesnost v koncovce nedovolila žádnému z mužstev skórovat. Ve 22. minutě se skóre měnilo opět ve prospěch hostujícího týmu. K trestnému kopu z 25 metrů se postavil Fišar a Bažik, přičemž střela přes zeď prvně jmenovaného skončila v domácí brance 0:2. Do konce poločasu se již ani jedno mužstvo střelecky neprosadilo i když oba týmy si šance vytvořili.
    Druhý poločas začal náporem domácích, ale to vyhovovalo hostujícímu týmu. Více se jim otvíral prostor na rychlé protiútoky.A hned ve 48. minutě běžel na brankaře domácích Bažik, jeho zakončení skončilo vedle domácí branky. V této fázi domácí mužstvo hosty zatlačilo a mělo několik velmi dobrých brankových příležitostí.  Obrana však domácímu tlaku odolávala a to i díky několika dobrými zákroky brankaře Jurča. V 68. minutě měli domácí velkou možnost na změnu skóre. Po ruce ve velkém vápně měli výhodu pokutového kopu. Domácí hráč však na Jurča nevyzrál a ten jeho pokus vrazil na rohový kop. V 70. minutě po výkopu Jurča si míč na polovině domácích zpracoval Bažik, obešel domácího stopera a vstřelil třetí branku hostujícího týmu 0:3. Domácí se snížení dočkali v 83. minutě.. Centr domácího hráče tečoval obránce hostí, míč se otřel o břevno branky a domácí kapitán ho poté usměrnil do branky hostí 1:3. Obraz hry byl stále stejný, snaha domácích a rychlé kontry hostujícího mužstva. Poslední branku utkání vstřelil hráč který střelecky toto utkání otevřel. Po převzetí míče na půlící čáře se rozeběhl Machát a i když atakován domácím stoperem podařilo se mu domácího brankaře prostřelit 1:4.

    Dolní Kalná  - 1.FK Nová Paka
    1:4(0:2
    )

    Branky: 7. a 87. Machát, 22. Fišar, 70.  Bažik
    ŽK: 31. Ulrich, 67. Fišar, 84. Machát
    ČK : 0
    Rozhodčí: Ludvík (HK), Koutník (HK), Erlebach (NP)
    Diváků: 158

    Sestava NP: Jurčo - Ulrich, Fišar, Vrbka, Bláha - Sochor (69. Nydrle), Bažík (85. Bejr), Štefan, Machát, Brádle (78. Havlín) - Rosputniak                     


    Novinky

    Příští zápasy


    Nyní nejsou žádné zápasy naplánované.



    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace