1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Muži - Nakonec vydřené vítězství

    1. FK Nová Paka – TJ Chomutice
    2 : 0 (0 : 0)

    Branky: Lenfeld, Šnajdr
    Rozhodčí: Novotný Petr, Šnajdr Michal, Šťastný Martin
    ŽK: 68. Brádle, 80. Malý R., 89. Krejčí – 16. Kloutvor, 80. Šubrt

    Sestava: Malý M. – Knapp, Ulrich (79. Bejr), Šnajdr, Bláha – Brádle (70. Sochor), Lenfeld, Dlabola, Krejčí – Honců (54. Fajta), Bouchner (60. Malý R.)

    V zápase 4. kola okresního přeboru mužů zavítal na stadion v Jírových sadech tým z Chomutic. Hosté v předešlých dvou zápasech vždy získali bod za nerozhodný výsledek, ovšem ani v jednom ze dvou penaltových rozstřelů si druhý bod nepřipsali. Dalo se tak očekávat, že soupeř bude hrát ze zajištěné obrany a chodit do rychlých protiútoků.
    Hra Nové Paky se přizpůsobila hře hostů, kdy obě mužstva nakopávala dlouhé míče na rozeběhnuté útočníky, ale nepřesností si ani jeden ze soupeřů nevypracoval 100% brankovou příležitost. Celý první poločas byl z fotbalového pohledu žalostný, i když bojovnost obou týmů byla velká. Oba týmy tak do kabin odcházeli za nerozhodného stavu 0:0.

    Do druhého poločasu nastoupili domácí se snahou zvrátit stav utkání na svoji stranu. Zvýšili pohyb hráčů bez míče, ale svojí nepřesností se stále do brankových příležitostí nedostávali, naopak museli dávat pozor na rychlé protiútoky soupeře. Domácí měli územní převahu, obléhali branku soupeře, ale většina zakončení končila mimo branku nebo je zlikvidoval chomutický brankář. Až v 58. minutě se domácí dočkali branky. Po odvráceném rohu se míč dostal k Dlabolovi, který dalším centrem do vápna našel Šnajdra a ten před prázdnou branku předložil míč Lenfeldovi, pro kterého už nebylo těžké dopravit míč za brankovou čáru 1:0. Po obdržené brance se hosté snažili se stavem utkání něco udělat, ale celkem dobře pracující obrana, kde nejvíce práce odvedl Tomáš Ulrich, si s jejich šancemi poradila. Navíc se domácím povedlo po šesti minutách navýšit skóre na 2:0. Po rohovém kopu zůstal v šestnáctce hostujícího týmu stoper Šnajdr. Roh sice hostující obrana odvrátila, ale míč se dostal k Dlabolovi a jeho centr si na prsa zpracoval zmiňovaný Šnajdr a výstavní střelou k tyči zvýšil stav utkání na 2:0. Poté obě mužstva vystřídala několik hráčů a zápas se přiostřil. Do konce utkání si však již ani jeden tým vyloženou brankovou příležitost nevytvořil.


    Novinky

    21. 04. Odjezd st. přípravky k turnaji v Hlušicích je v 9:30 od stadionu.

    20. 04. Odjezd ml. žáků k turnaji do Solnice je v sobotu v 6:45 od stadionu.

    Příští zápasy

    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka
    28. 4. 13:30 U15: Třebechovice - N/S Paka
    4. 5. 14:15 U15: N/S Paka - Vrchlabí
    4. 5. 17:00 MužiA: Nová Paka - Stará Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace