1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Starší dorost "A"

     Zasloužená výhra ze hřiště soupeře...

    V posledním vystoupení v podzimní části přeboru ( v posledním kole náš dorost má volno), jsme zajížděli do Clumce nad/Cidlinou. Nečekalo nás lehké utkání, domácí doma body nerozdávají, terén byl velmi měkký a kombinační hře moc neprospíval. Zjednodušili jsme proto naši hru a od úvodu byli lepším týmem. Domácí se nakopávanými míči snažili překonat naši obranu, ale ta si počínala velice dobře. Hlavně stoperská dvojice Kříž, Havlín odehrála výborné utkání. Po necelé půlhodině přišla naše první golová radost. Ve 27. minutě se na hranici velkého vápna uvolnil Michal Číla jeho střela skončila na tyči, ale Honza ULRICH dorazil pohotově do prázdné branky ( 0:1). Do konce první půle se již skore nezměnilo, i když šance byly na obou stranách. Tu největší měli domácí, v poslední minutě dostali šanci vyrovnat z pokutového kopu, ale Jára Mandík střelu vystihl a do kabin se šlo za pro nás příznivého stavu.
    Druhá půle se nám povedla. Byl to jeden z našich nejlepších výkonů. Utkání rozhodly 55. 56. minuta. Nejprve krásnou uličku od Michala Číly využil Lukáš KRUPKA a zvýšil ( 0:2). O minutu nato si na pěkný pas za obranu od Honzy Ulricha naběhl Erik URBAN a nedal brankáři domácích šanci ( 0:3). V této fázi utkání jsme hru kontrolovali a moc šancí jsme soupeři nedovolili. Naopak podnikali jsme rychlé brejky do otevřené obrany, ale branku již nedali. Domácím se v 90. minutě podařilo po rohovém kopu snížit na konečných ( 1:3).

    Všichni hráči, i střídající, podali velice kvalitní výkon. Podzim pro nás tedy skončil, poslední dvě utkání na hřištích soupeřů jsme zvládli a udrželi kotakt s čelem tabulky.

    CHLUMEC n/C. - N/S PAKA

    1 : 3 ( 0 : 1 )

    branky: Ulrich, Krupka, Urban

    sestava: Mandík J. - Horyna, Kříž, Havlín, Hák - Řeháček, Ulrich, Štefan, Urban - Krupka, Číla
    střídali : Wolf, Šídlo, Šnajdr, Mandík M.

    výsledky a tabulka zde


    Novinky

    Příští zápasy

    18. 5. 14:30 U15: N/S Paka - Vysoká n/L
    18. 5. 17:00 MužiA: Nová Paka - Jičín "B"
    19. 5. 13:00 U17: Černíkovice - N/S Paka
    26. 5. 10:00 U15: Chlumec n/C - N/S Paka
    26. 5. 12:30 U17: N/S Paka - Stěžery


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace