1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Vítězný zápas mužů

      Ve 13. kole přivítali naši muži před tímto soutěžním kolem aktuálně osmý celek tabulky. Hosté z Rudníku v minulém kole zvítězili nad „céčkem“ Trutnova , domácí prohráli s posledním Chlumcem a tak se spíše věřilo ve vítězství  hostujícího celku. I když pravdou je, že v této soutěži může každý porazit každého.
    Začátek utkání se povedl hostujícímu týmu a hned dvakrát velice nebezpečně zaútočil, naštěstí pro domácí hostující hráči své šance neproměnili. To v 11. minutě se podél postranní čáry protáhl domácí Ondra Krejčí a i když postupoval na hostujícího brankaře z úhlu, zkušeně jej překonal a poslal domácí celek do vedení 1:0. Po obdržené brance domácí trochu hosty přehrávali, ale i hosté si náznaky šancí vytvořili také a to zejména díky chvilkovým zmatkům domácí obrany. Přesto po zbytek první části zápasu bylo více nebezpečných situací před hostujícím brankařem, ale domácí hráči ani ty nejvyloženější šance neproměnili.
    Do druhého poločasu chtěli hosté s výsledkem něco udělat, ale již ve 47. minutě jim byl pro nesportovní chování vyloučen hráč, čímž domácí dostali možnost přesilové hry vlastně po celý druhý poločas. A již v 51. minutě se domácím podařilo navýšit svůj náskok.  Domácí nejprve zahodili dvě jasné příležitosti, ale k odraženému míči se dostal domácí Ondra Krejčí a podruhé překonal hostujícího brankaře 2:0. Hosté se sice snažili, ale s jedním chybějícím mužem  v poli a nepřesností ve hře se již do brankových příležitostí prakticky nedostali. To domácí dostali v 65. minutě možnost zahrání pokutového kopu, po ruce hostujícího stopera v pokutovém území. K provedení se postavil Pavel Machát a zcela bez problémů nabídnutou šanci proměnil  a stanovil konečnou podobu výsledku tohoto utkání. Utkání jako takové moc krásy nenabídlo, ale domácí si připsali velmi cenné tři body za vítězství.

    1.FK Nová Paka – TJ Rudník
    3:0(1:0)

    Branky:  11. a 51. Krejčí, 65. Machát (PK)
    ŽK: 2:4
    ČK : 0 – 47. Privara
    Rozhodčí:
    Diváků: 105

    Sestava NP: Jurčo Michal (K) - Ulrich(89. Bejr), Číla, Bláha, Brádle(74. Štefan), Bažík(78. Frajer), Machát, Krejčí(80. Sochor), Lenfeld(46. Vrbka), Jisl, Rosputniak

    výsledky a tabulka zde
    foto a video ze zápasu zde


    Novinky

    Příští zápasy

    30. 3. 11:30 U17: N/S Paka UMT - Černíkovice
    30. 3. 12:30 U15: Rychnov n/Kn - N/S Paka
    30. 3. 16:30 MužiA: Kosičky - Nová Paka
    6. 4. 13:45 U15: N/S Paka UMT - Červený Kostelec
    6. 4. 16:30 MužiA: Nová Paka UMT - Kopidlno


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace