1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Druhý zápas mužů v přípravě

    Druhé přípravní utkání sehrálo mužstvo mužů se soupeřem který stejně jako domácí tým působí v 1.B třídě jen libereckého kraje.

    Od samotného začátku utkání byl domácí celek lepším týmem což se projevilo na konečném výsledku. Hned první branka padla po rychlém jednoduše založeném protiútoku, kdy se po ose Jurčo, Povr dostal do zakončení Rosputniak a svoji šanci proměnil 1:0. Druhá branka padla podobně jako ta první, jen akci rozjel Štefan, který se uvolnil u postraní čáry, před pokutovým územím hostujícího celku dobře Rosputniak odclonil stopera hostí a pro Bažika už nebyl problém sám proti brankaři hostí uspět 2:0. Třetí branka opět lahodila oku diváka. Po kombinaci několika domácích hráčů se míč dostal ve středu hřiště na kopačky Bažika, který nádhernou nahrávkou nalezl mezi stopery hostí zcela osamoceného Čílu který šancí nepohrdl a zvýšil vedení na 3:0.

    Začátek druhého poločasu byl z domácí strany trochu rozháraný, nejspíše vzhledem k prostřídání několika hráčů. Po určité době se hra domácích zase srovnala a mužstvo si opět začalo vytvářet brankové příležitosti. Při čtvrté brance si krásně naběhl po levé straně Bláha, dostal přesnou přihrávku a jeho střela počtvrté skončila za zády hostujícího brankaře. Pak své fotbalové myšlení ukázal Povr, který zůstal zcela osamocen mezi stopery kde převzal přihrávku a krásným lobem překonal vybíhajícího brankaře 5:0. Až za tohoto stavu se střelecky prosadil i soupeř. Chybu obrany chtěl napravit brankař Frajer, ale při nájezdu hostujícího hráče fauloval a rozhodčí neměl jinou možnost než odpískat pokutový kop. Ten hosté proměnili a snížili na 1:5. Avšak ani tento stav nevydržel dlouho. Po celé utkání měla obrana velké problémy s velkými rozestupy, čehož opět využil Povr, obešel i brankaře a nezištnou přihrávkou vybídl Čílu ke vstřelení své druhé branky v tomto utkání 6:1. V poslední minutě se také podruhé prosadil Rosputniak, který na hranici velkého vápna krátkou kličkou obešel bránícího hráče a jeho prudká střela v pravé šibenici hostující týmu 7:1.

    Opět lze jen zkonstatovat že výsledek je hezký, ale stále je to pouze příprava jak pro naše tak i hostující hráče.

    1.FK Nová Paka – Roztoky u Jilemnice
    7:1 (3:0)

    Branky: Rosputniak 2x, Číla 2x, Povr, Bláha, Bažík


    Novinky

    Příští zápasy

    9. 5. 18:00 U17: N/S Paka - České Meziříčí
    11. 5. 11:00 U15: Jičín - N/S Paka
    11. 5. 12:30 U17: N/S Paka - Červený Kostelec
    11. 5. 17:00 MužiA: Úpice - Nová Paka
    18. 5. 14:30 U15: N/S Paka - Vysoká n/L


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace