1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Prohra mužů

    Ve 23.kole 1.B třídy mužů zajížděl náš celek na hřiště jednoho ze soupeřů, který se v tabulce pohybuje na třetím místě . V minulém kole se Miletín představil na hřišti v Horním Starém Městě kde se střetl s „C“ Trutnova, a utkání vyhrál 3:1. . I Nová Paka si doma připsala nečekaně body za vítězství 2:1 nad druhým celkem soutěže Kobylicemi.
    Trenér hostí opět řešil problém se sestavou, jelikož k tomuto utkání nemohli z různých důvodů nastoupit někteří hráči, a tak do sestavy byli zařazeni dorostenci, kteří již měli dopolední utkání v nohách.
    Začátek utkání začal svižně. Hned v první minutě se nebezpečně uvedl domácí tým, naštěstí pro hosty míč branku minul. Hned z protiútoku zase zahrozil tým hostí, se stejným výsledkem jako domácí. Ale přesto se stav utkání změnil již ve 14. minutě. Domácí zahrávali rohový kop, který obrana odvrátila pouze na velké vápno k domácímu hráči a ten střelou pod břevno prostřelil vše 1:0. Hosté po obdržené brance přidali a chtěli co nejdříve vyrovnat, tlačili se do pokutového území domácích, ale veškerá zakončení končila mimo domácí branku. Navíc si hostující obrana musela neustále dávat pozor na rychlé protiútoky domácích. V 19. minutě centr na střed hřiště schválně podskočil Vydra a do odskakujícího míče se opřel Rosputniak a nedal domácímu brankaři šanci zasáhnout 1:1. Po zbytek prvního poločasu se hrál fotbal celkem dobré úrovně, kde o něco více ze hry měl hostující tým, ale šance se rodili na obou stranách. Do poločasu již žádná změna skóre nenastala a čekalo se jak budu utkání pokračovat.
    Začátek druhého poločasu se však hostujícímu týmu tolik nepovedl. Rozhodčí většinu soubojů o míč pískal ve prospěch domácích a hosté se tím pádem nemohli dostat do hry. Nakonec za to zaplatili. V 52. minutě po „faulu –nefaulu“ měli domácí výhodu trestného kopu na středu hřiště ze vzdálenosti nějakých 20 metrů. Zkušený domácí střelec Machačka nedal brankaři šanci a domácí se ujali vedení 2:1. Po této brance se domácí zatáhli před svoje pokutové území a čekali na chybu soupeře. Hosté se sice snažili, ale domácí obrana je do velkých šancí nepouštěla. Čím více se blížil konec utkání, tím hosté dělali větší okénka v obraně, ale domácí hráči žádnou ze šancí nevyužili. Až v 85. minutě hostující obrana zastavila útok domácích faulem. K jeho zahrání se postavil opět Machačka, střelu lehce tečoval hráč ve zdi a to tak, že ten velký obloukem zapadl k tyči 3:1. O tři minuty později se hostům konečně podařilo rozhodit domácí obranu, střelu Sochora brankař ještě nepustil za svoje záda, ale dorážka Vydry již skončila brankou na 3:2. Bohužel pro hosty kontaktní branka přišla již příliš pozdě na vyrovnání jim již nezbyl čas.

    Utkání bylo průběhem spíše remízové, ale standardní situace domácích rozhodli o tom, že si připsali tři body do tabulky.  Je třeba pochválit i hráče dorostu, kteří k utkání nastoupili, ukázali se dobře, žádnou velkou chybu nikdo z nich nevyrobil a mužstvu hodně pomohli.

     

    Miletín – 1. FK Nová Paka
    3:2(1:1)

    Branka: 25. Rosputniak, 88. Vydra
    ŽK: 93.Machát

    Sestava 1. FK : Jurčo – Bejr(35. Urban), Ulrich Tomáš, Bláha – Krejčí(55. Sochor), Kukučka(75. Ulrich Jan), Povr, Číla, Machát – Vydra, Rosputniak

     

    Kraus – vedoucí Miletína: Za pěkného jarního počasí se hrál fotbal nadprůměrné úrovně. Sice jsme utkání dovedli do vítězného konce, ale bylo to hodně ubojované. Soupeř hrál dobře kombinačně a byl nebezpečný v rychlém přechodu. Nás naštěstí tentokrát podrželi standardní situace, ze kterých jsme vstřelili všechny branky.

    výsledky a tabulka zde


    Novinky

    Příští zápasy

    30. 3. 11:30 U17: N/S Paka UMT - Černíkovice
    30. 3. 12:30 U15: Rychnov n/Kn - N/S Paka
    30. 3. 16:30 MužiA: Kosičky - Nová Paka
    6. 4. 13:45 U15: N/S Paka UMT - Červený Kostelec
    6. 4. 16:30 MužiA: Nová Paka UMT - Kopidlno


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace