1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Pohárové utkání

    První utkání před novou sezonou sehrálo mužstvo mužů s SK Sobotka účastníkem 1.A třídy a to v rámci 1. předkola o Pohár hejtmana královéhradeckého kraje. Za družstvo hostí nastoupili dva bývalí hráči domácích a jak Dan Wojcik tak i Tomáš Fišar se střelecky prosadili.
    Vzhledem k tomu že je období dovolený tak obě mužstva nastoupila v různě kombinovaných sestavách. Zejména domácí tým do utkání nasadil hodně mladých hráčů, ti však v zápase nezklamali, jen byla znát jejich herní nevyzrálost.

    Utkání jako takové začalo velice dobře pro domácí tým.  Kdyby hosté v 5. minutě utkání prohrávali 2:0 nikdo by se nedivil, ale bohužel pro domácí ve dvou brejkových situacích domácí útočník ani jednou brankaře hostí nepřekonal. Vstřelit vedoucí branku se domácím povedlo v 15. minutě  kdy se střelecky prosadil Dominik Rosputniak 1:0. V této fázi zápasu byli v kombinaci o něco lepším týmem domácí, ale jen do situace kdy se domácím kolem 20. minuty nepovedla rozehrávka z vlastní poloviny. Mužstvo si přestalo věřit a hosté zcela hru vyrovnali a začali se dostávat do střeleckých příležitostí. A také se jim povedlo stav utkání srovnat. Ve 28. minutě si střelu z dobrých 25. metrů srazil domácí brankař za svoje záda. Za tohoto stavu se odcházelo na poločasovou přestávku.

    Druhý poločas začal pro domácí smolně. Hned ve třetí minutě souboj v pokutovém území posoudil hlavní rozhodčí na doporučení pomezního jako nedovolený zákrok a nařídil pokutový kop. Ten hosté proměnili a během několika minut přidali další dvě branky a v 62. minutě měli již pohodové tříbrankové vedení  4:1.

    Domácí se poté snažili s výsledkem něco udělat, znovu se zlepšili v kombinaci i několik střeleckých příležitostí si vypracovali, ale pouze jedinou v 88. minutě proměnili opět Rosputniakem 2:4.

    1.FK Nová Paka – SK Sobotka
    2:4(1:1)

    Branky: Rosputniak 2x

    Sestava : Frajer(46. Jurčo)- Karel(46. Lenfeld), Ulrich T., Bláha, Knapp(64. Kříž), Brádle, Urban, Machát(K), Sochor(60. Ulrich J.), Krupka, Rosputniak


    Novinky

    Příští zápasy

    20. 4. 10:00 MužiA: Nová Paka - Chlumev n/C "C"
    20. 4. 12:30 U17: N/S Paka - České Meziříčí
    21. 4. 13:00 U15: N/S Paka - Dobruška
    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace