1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Muži "A" vyhráli na penalty

    Ve čtvrtém kole 1.B třídy královéhradeckého kraje se na stadiónu v Nové Pace představil další nováček, družstvo z nedaleké Železnice.  V dosavadních utkáních si hosté připsali jedno vítězství a jednu prohru, tak měli stejnou zápasovou bilanci jako domácí celek.
    Začátek utkání přinesl nejprve velkou šanci hostujícího hráče, který ovšem svůj pokus namířil mimo domácí branku. To hned v šesté minutě domácí svoji velkou šanci proměnili v branku. Na přihrávku za obranu hostujícího celku si naběhl Tomáš Vydra a domácí šli do vedení 1:0. Z vedení se ovšem radovali pouze dvě minuty, neboť v osmé minutě zcela neskutečnou chybu vyrobil jeden z domácích obránců, míč nabídl útočníkovy hostí a ten ji nepohrdl 1:1. Domácí  tato chyba očividně zaskočila a po zbytek prvního poločasu byli hosté mírně lepším týmem. Za svoji aktivitu byli také odměněni druhou brankou. Ve 35. minutě nepovedený centr hostujícího hráče  skončil až za zády domácího brankaře 1:2.

    Druhý poločas už tak pohledný po fotbalové stránce nebyl, domácí trochu na hosty přitlačili a díky tomu se jim také povedlo srovnat stav utkání. V 55. minutě nevypustil souboj o míč Jan Bláha a jeho přihrávku do pokutového území  usměrnil za záda hostujícího brankaře Lukáš Brádle 2:2. Domácí se snažili o plný bodový zisk z tohoto zápasu, tlačili se na soupeře, ale také vyrobili několik nepřesností z kterých mohli sami obdržet branku. V těchto situacích svoji chybu při druhé obdržené brance odčinil Jurčo v brance domácích, když všechny šance hostujících hráčů zlikvidoval. Utkání tak po 90. minutách skončilo dělbou bodů. V penaltovém rozstřelu každé z mužstev mělo výhodu mečbolu, ale rozhodlo se až v šesté sérii, kdy domácí Jurčo penaltu proměnil a hostující hráč svůj pokus poslal vysoko nad domácí branku.

    1.FK Nová Paka „A“ – Železnice
    2:2(1:2, PK 4:3))

    Branky: 6. Vydra, 55. Brádle Lukáš
    Rozhodčí: Nymfa, Buchta, Otava
    ŽK: 37. Ulrich
    Diváků: 120

    Sestava domácí: Jurčo - Ulrich T.(77. Kříž), Bláha, Kukučka – Sochor Urban, Machát(K), Krejčí(82. Wolf D.) -  Brádle Lukáš, Vydra(65. Krupka)


    Novinky

    Příští zápasy

    20. 4. 10:00 MužiA: Nová Paka - Chlumev n/C "C"
    20. 4. 12:30 U17: N/S Paka - České Meziříčí
    21. 4. 13:00 U15: N/S Paka - Dobruška
    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace