1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Áčko si body nepřipsalo

    V pátém  kole 1.B třídy královéhradeckého kraje se na stadiónu v Nové Pace představil další nováček, družstvo Starých Buků, které postoupilo jako vítěz trutnovského okresního přeboru..  V dosavadních utkáních si hosté představili jako velice kvalitní soupeř a před tímto utkáním se pohybovali na druhém místě tabulky. Kádr hostujícího týmu je velmi kvalitní, neboť několik hráčů prošlo mládežnickými nebo i mužstvy dospělých v Trutnově, a někteří hráči kteří prošli FC Hradec Králové nebo FC Slovan Liberec. Tak na domácí čekal velice těžký soupeř.
    Jako první se v utkání dostali do zakončení hosté, ale jejich první varování nebrala domácí obrana vážně. Druhou šanci kterou domácí hostujícím hráčům nabídli již proměnili. Po chytré kombinaci si u postranní čáry naběhl za obranu domácích útočník hostí, obrana nestihla zachytit jeho náběh a ten svoji šanci využil 0:1. To běžela teprve čtvrtá minuta. Domácí se po obdržené brance dostali do tří nebezpečných situací, ale chybělo střelecké štěstí, žádná z šancí brankou neskončila. To hosté se dočkali v 18. minutě. Po chybě domácího brankaře, který ve snaze o rozehrávku  těžkém terénu špatně trefil míč a ten se snesl na hlavu hostujícího útočníka 0:2. Ve 35. minutě měli hosté výhodu pokutového kopu, ale svoji chybu napravil domácí brankař a střelu vyrazil mimo tyče. Ale přesto, co je platné že se mužstvo snaží, když hrubé individuální chyby sráží tým. To se opět ukázalo ve 42. minutě. Hostující útočník, který již vstřelil dvě předchozí branky si vyvedl míč od postranní čáry, víceméně nikým nebráněný, jelikož domácí hráči ho pouze stínovali a tak z hranice pokutového území v klidu vstřelil třetí branku utkání 0:3.

    Do druhého poločasu vstoupili domácí aktivněji, ale tím dávali možnost hostům. Ti se zkušeně nikam nehnali, čekali na chybu domácích a podnikali nebezpečné rychlé protiútoky. Nyní si obě strany vytvářeli šance dvěma zákroky se blýskli oba brankaři, ale nakonec branka padla opět do domácí sítě. Krásně zahraný trestný kop a hosté stanovili konečný výsledek na 0:4.

    1.FK Nová Paka „A“ – Staré Buky
    0:4(0:3)

    Rozhodčí: Fryš, ležík, Zlámal
    ŽK: 75. Brádle Lukáš
    Diváků: 100

    Sestava domácí:  Frajer- Ulrich T., Kukučka, Bekr, Urban – Sochor, , Machát(K), Brádle Lukáš, Štefan(46. Kříž) – Rosputniak(58. Krupka),  Vydra

     

    Pavel Korec (hosté):
    Zasloužená výhra,konečně se brankově prosadil výborně hrající Knap,který tak protrhl střeleckou smůlu a za poločas stihl nastřílet hattrick,od 20. minuty jsme měli celé utkání pod kontrolou,poločasové vedení mohlo být daleko větší,ale několik šancí,včetně PK však byly trestuhodně zahozeny.Ve druhém poločase jsme si vedení pohlídali,krásnou čtvrtou branku přidal Wimmer z přímého kopu.Pochvala celému týmu a našim fanouškům,kteří i přes nevlídné počasí dorazily v hojném počtu

    výsledky a tabulka zde


    Novinky

    Příští zápasy

    30. 3. 11:30 U17: N/S Paka UMT - Černíkovice
    30. 3. 12:30 U15: Rychnov n/Kn - N/S Paka
    30. 3. 16:30 MužiA: Kosičky - Nová Paka
    6. 4. 13:45 U15: N/S Paka UMT - Červený Kostelec
    6. 4. 16:30 MužiA: Nová Paka UMT - Kopidlno


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace