1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Muži přivezli bod

    Za neustálého deště sehrálo „áčko“ mistrovské utkání na hřišti v Poříčí u Trutnova, kde nalezl azyl celek Kocběří.

    Utkání se neslo ve stejném duchu jako obě předcházející, kdy domácí nechávají soupeře hrát a sami podnikají velmi nebezpečné protiútoky. Hráči hostí drželi míč, snažili se kombinovat, ale k vážnému ohrožení domácí branky se v prvních 20. minutách prakticky nedostali. To domácí hned po prvním získaní míče nebezpečně zaútočili, naštěstí zakončení domácího hráče skončilo mimo hostující branku. Snaha hostujícího mužstva útočit byla, ale chyby v rozehrávce jim také dělali problémy s rychlými brejky domácích, po kterých občas ještě následoval rohový kop. Ve druhé polovině prvního dějství si hosté vypracovali dvě velké šance na vstřelení branky, ale zakončení se hráčům nedařilo.
    Druhý poločas se odehrával stejně co se týče stylu hry obou mužstev i když ke konci utkání se hra v poli co se týče držení míče částečně vyrovnala. V 65. minutě se hostujícím hráčům povedlo překonat domácí obranu včetně brankaře, ale branka nebyla uznána pro postavení mimo hru, které viděl pouze pomezní rozhodčí. Deset minut před koncem utkání měli domácí výhodu pokutového kopu, to když jeden z domácích hráčů po souboji v pokutovém území upadl a hlavní rozhodčí to ohodnotil jako faul. Domácí tuto velkou šanci promarnili a tak došlo na pokutové kopy. V této činnosti z desíti hráčů devět proměnilo. Jediný neúspěch zaznamenal hráč hostí, a tak si domácí připsali druhý bonusový kop.

    Kocbeře - 1. FK Nová Paka
    0:0(0:0, PK 5:4)

    ŽK: Kukučka, Brádle, Machát
    sestava Nové Paky: Jurčo – Kříž, Kukučka, Brádle – Urban, Machát, Číla, Bažik(71. Vrbka), Nydrle – Krupka, Vydra(Ulrich J.)

     

    Jiří Štěpař, realizační tým (domácí):

    Velmi vyrovnané utkání. Hosté drželi míč, my měli naopak několik vyložených šancí, které jsme nedokázali využít. Penalta byla jasná, ale zároveň ukázala vrchol naší střelecké impotence. Pokud budeme zahazovat takové příležitosti, body budou přibývat jenom těžko.


    Václav Horák (hosté):

    Na promáčeném terénu a za stálého deště se hrál po celé utkání vyrovnaný a bojovný fotbal. Bylo jasné, že kdo vstřelí první branku, tak vyhraje.Ve hře jsme měli více míč pod kontrolou, domácí velmi dobře bránili a jejich rychlé protiútoky byli hodně nebezpečné. Nakonec mohla rozhodnout 80. minuta, kdy byl domácím nebidnut pokutový kop, který ovšem domácí hráč neproměnil. V penaltovém rozstřelu zaváhal jeden z našich střelců a to rozhodlo o bonusovém bodu pro domácí


    Novinky

    21. 04. Odjezd st. přípravky k turnaji v Hlušicích je v 9:30 od stadionu.

    20. 04. Odjezd ml. žáků k turnaji do Solnice je v sobotu v 6:45 od stadionu.

    Příští zápasy

    20. 4. 10:00 MužiA: Nová Paka - Chlumev n/C "C"
    21. 4. 13:00 U15: N/S Paka - Dobruška
    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka
    28. 4. 13:30 U15: Třebechovice - N/S Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace