1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Překvapení se nekonalo

    V rámci 13. kola 1.B třídy zavítalo „A“ mužstvo mužů 1. FK na hřiště aktuálně druhého týmu tabulky Lokomotivy Hradec Králové. Hosté se nemohou v této sezoně dostat z herní krize, ale přesto chtělo mužstvo uhrát dobrý výsledek i když všichni hráči si byli vědomi že to bude hodně těžké.
    Domácí hned prvním útokem ukázali svoji sílu. Rychlé náběhy a přihrávky přesně do nohy rozeběhnutého hráče. První branka však přišla již ve 2. minutě a  opět po hrubé chybě obrany. Nedůraz před pokutovým území domácí potrestali 1:0. Domácí byli stále aktivní a hostující hráči nestíhali jejich jednoduché kombinace bránit naštěstí pro ně domácí žádnou z nich nevyužili. Hosté se k ohrožení domácí branky dostávali jen stěží, protože jejich pohyb, přesnost přihrávek nebo řešení herních situací nebylo na takové úrovni jako u domácího celku. Ve 32. a 38. minutě domácí přidali další dvě branky, jednu  po špatně zahraném  ofsajd systému a druhou po hlavičce z trestného kopu. Ve 43. minutě po zahrání rohového kopu hostující Krejčí snížil na 3:1, ale branka místo aby hostům pomohla tak jim spíše uškodila a ti v posledních dvou minutách obdrželi další dvě branky.
    Druhý poločas se herně hostujícímu týmu povedl trochu lépe než ten první. Snaha o zkorigování výsledku byla znát. Zlepšila se agresivita a i snaha o kombinaci byla lepší, jenže domácí byli dobře organizovaní a když už hosté přehráli domácí obranu, tak řešení situací před domácí brankou bylo nepřesné a prakticky hostující hráči moc domácího brankaře nezaměstnali. Navíc hostující obrana vyrobila dalších několik chyb, ze kterých domácí hráči dvě využili a v pohodě si dokráčeli pro vysoké vítězství. Mužstva čeká ještě poslední mistrovské utkání před zimní přestávkou, tak doufejme že novopačtí se psychicky dají dohromady, protože psychika mužstva je v současné době asi největším problémem když se herně nedaří.

    Lokomotiva HK - 1. FK Nová Paka
    7:1(5:1)

    Branka: 43. Krejčí

    sestava Nové Paky: Jurčo– Ulrich(46. Nydrle D.), Jisl (49. Kříž), Vrbka, Honců,  Bláha –  Číla, Krejčí, Machát, Brádle(85. Wolf) – Rosputniak(78. Urban)


    Novinky

    21. 04. Odjezd st. přípravky k turnaji v Hlušicích je v 9:30 od stadionu.

    20. 04. Odjezd ml. žáků k turnaji do Solnice je v sobotu v 6:45 od stadionu.

    Příští zápasy

    20. 4. 10:00 MužiA: Nová Paka - Chlumev n/C "C"
    21. 4. 13:00 U15: N/S Paka - Dobruška
    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka
    28. 4. 13:30 U15: Třebechovice - N/S Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace