1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Domácí prohra

    V 18. kole 1. B třídy přijel aktuálně pátý celek tabulky. V podzimním zápase naši muži s tímto soupeřem prohráli 1:5 a tak mu měli co vracet. Poprvé se do utkání v domácím dresu zapojil Tomáš Haken a hned zkraje utkání byl hodně vidět.

    Utkání začalo velkou šancí domácích, když už ve 30. sekundě právě jmenovaný Haken namířil svoji střelu do levé tyče soupeřovy branky. O pět minut později se do další šance opět dostal Haken, kterého hlavička šla mimo hostující branku. A o dalších pět minut zahrávali domácí rohový kop po jehož zahrání se do další šance dostal znovu Haken, jeho hlavička ke smůle domácích opět skončila mimo branku hostí. Kdyby domácí v 15. minutě vedli 3:0 nikdo by se nedivil, ale bohužel nestalo se tak. Poté se hra trochu vyrovnala. Sice domácí měli většinu času míč na svých kopačkách, ale už i hostující hráči byli nebezpeční. Když už se zdálo, že v prvním dějství branka nepadne prosadili se střelecky hosté. Běžela 42. minuta a hosté měli možnost zahrávání přímého kopu skoro z půlící čáry.  Zase se ukázala nemoc domácích, po zmatcích ve velkém vápně se k míči na velkém vápně dostal  nikým neatakovaný soupeř a prostřelil vše, včetně brankaře Frajera 0:1.
    Druhý poločas začal opět snahou domácích o srovnání skóre, ale v zakončení se domácím nedařilo. Víceméně se neustále hrálo na polovině hostí a tlak přeci jen nakonec domácím přinesl kýžené vyrovnání. Na hranici velkého vápna se k míči dostal Machát a jeho nádherná střela skončila v šibenici, mimo dosah hostujícího brankaře 1:1. Domácí se dál snažili o obrat v utkání, měli územní převahu, ale nakonec se střelecky podruhé prosadili hosté. Domácí  zahrávali volný přímí kop na vlastním velkém vápně, bohužel nepřesně a míč skončil v autu. Ten hosté zahráli do pokutového území, kde ani dva domácí obránci, ani brankař neuhlídali jediného hráče před brankou a ten prakticky z nulového úhlu vstřelil vítěznou branku 1:2. I když se domácí posledních deset minut  snažili ještě něco vymyslet na obranu hostí, již se jim to nepodařilo a hosté si své vítězství pohlídali.

    1. FK Nová Paka „A“ – Nemyčeves
    1:2(0:1)

    Branky: 66. Machát - 42. Radačovský Jakub , 79. Zitka Matěj 
    ŽK: 81. Ulrich
    Rozhodčí: Janota, Beránek, Styblík

    Sestava: Frajer – Urban, poděbradský, Ulrich T., Kříž – Brádle L., Machát, Haken, Sochor – Rosputniak, Kuchta(56. Krupka)

    Václav Horák, trenér (domácí): Utkání ve kterém jsem si prohrát nezasloužili, ale bohužel, když nejsme schopni proměnit vyložené šance vyhrát se nedá. Hosté nám dali lekci z produktivity, když ze tří střel na branku dvě proměnili.

    R. Horna, trenér (hosté): V dnešním zápase byli domácí více na míči. Byli pohyblivější a vytvořili si několik brankových příležitostí. My jsme bojovali a měli více štěstí. Navíc jsme byli produktivnější a vstřelili dvě rozhodující branky.


    Novinky

    21. 04. Odjezd st. přípravky k turnaji v Hlušicích je v 9:30 od stadionu.

    20. 04. Odjezd ml. žáků k turnaji do Solnice je v sobotu v 6:45 od stadionu.

    Příští zápasy

    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka
    28. 4. 13:30 U15: Třebechovice - N/S Paka
    4. 5. 14:15 U15: N/S Paka - Vrchlabí
    4. 5. 17:00 MužiA: Nová Paka - Stará Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace