1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Zisk důležitých bodů

    Ve 23.kole 1.B třídy zajíždělo „áčko mužů do nedaleké Dolní Kalné. Utkání kde se v podstatě hrálo o šest bodů jsme nakonec uspěli, i když v některých fázích zápasu jsem měli hodně štěstí.
    První poločas sice začal naši aktivitou, ale ta již kolem desáté minuty pominula. Domácí byli lepším týmem, lépe kombinovali a my jim to usnadňovali pozdním přistupováním k hráčům. V této fázi zápasu měli domácí tři skoro 100% brankové příležitosti po zahrávání tří rohových kopů. Naštěstí dvakrát domácí branku minuly a jednu střelu výborně reflexem vytáhl Jurčo na brankové čáře. Poté však ztráta míče domácími hráči vedla k úniku Tomáše Hakena, ten vystřelil přízemní střelu z 20 metrů a zastavila se až v síti domácí branky. Poté se domácí ještě dostali do několika slibných šancí, ale bez využití.
    Druhý poločas začal aktivitou domácích. V 51. minutě prakticky po prvním ohrožení domácí branky měla Nová Paka možnost zahrávat rohový kop. Střílený centr na přední tyči tečuje Dominik Rosputniak a hosté jdou do vedení 2:0.  Od toho okamžiku byli hosté lepším týmem a přidali ještě další tři branky. Škoda že hostující tým neudržel koncentraci až do úplného konce utkání a nechal si vstřelit dvě branky. Ale přesto všechno tři velmi důležité body si odvážejí do Nové Paky.   

    Dolní Kalná  - 1.FK Nová Paka „A“
    2:5(0:1)

    Branka: 22. Haken, 51. Rosputniak, 64. Haken, 73. Haken, 78. Machát
    ŽK: 26. Rosputniak, 85. Brádle

    Sestava:  Jurčo – Honců, Ulrich, Urban(86. Nydrle), Vrbka(46. Sochor), Poděbradský, Krupka(69. Brádle L.), Číla, Machát, Haken(76. Bažik) – Rosputniak(81. Kuchta)

    Tomáš Navrátil st. (domácí): Čtvrté utkání v řadě, které jsme nezvládli. V prvním poločase jsme sice dostali z jediné akce hostí branku, ale sami jsme měli tři tutovky a další velmi nadějné šance, ale branku jsme vstřelit nedokázali. Zkraje druhé půle jsme dostali druhou branku a bylo po zápase. Soupeř fotbalově dominoval a trestal naši naivitu a laxnost. Až za stavu 0:5 se nám podařilo výsledek kosmeticky upravit. Novopackým divákům děkuji za vytvoření skvělé atmosféry.

    Václav Horák, trenér (hosté): Po přežití několika šancí domácích po standardních situacích, jsem svoji první využili. V prvním poločase měli domácí dostatek šancí změnit výsledek, naštěstí se jim to nepovedlo. V druhém poločase jsem chyby domácí obrany potrestali, jenom malou koncentrací na konci zápasu jsem domácím povolili vstřelit dvě branky. Pro nás velice důležité body.


    Novinky

    Příští zápasy

    30. 3. 11:30 U17: N/S Paka UMT - Černíkovice
    30. 3. 12:30 U15: Rychnov n/Kn - N/S Paka
    30. 3. 16:30 MužiA: Kosičky - Nová Paka
    6. 4. 13:45 U15: N/S Paka UMT - Červený Kostelec
    6. 4. 16:30 MužiA: Nová Paka UMT - Kopidlno


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace