1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Vítězný zápas mužů

    1. FK Nová Paka – TJ Sokol Lužany
    4 : 3 (2 : 2)

     

    Branky: Wojcik 3, Fišar
    Rozhodčí: Haken Tomáš, Šnajdr Michal, Soukup Pavel
    ŽK: Bláha, Lenfeld – Patřín
    Diváků: 100

    Sestava NP: Chabada – Knapp, Šnajdr (54. Ulrich), Skořepa, Bláha – Malý R. (78. Bouchner), Fišar, Dlabola (85. Sochor), Lenfeld – Wojcik, Honců (60. Rosputniak)

    V desátém kole okresního přeboru mužů na hřiště v Jírových sadech zavítalo mužstvo Lužan. Hostující tým se před zápasem pohyboval v tabulce těsně za domácími, se stejným počtem bodů ale horším skóre.
    Do utkání vstoupili domácí dobře, přestože první ohrožení branky měli na svědomí hosté, když již ve druhé minutě vyzkoušel pozornost Chabady v domácí brance Rejman. Pak se do příležitostí dostal dvakrát Wojcik, ale obě šance zastavil praporek pomezního rozhodčího. To v 16. minutě se již skóre na ukazateli měnilo. Honců vybojoval míč, přihrál Wojcikovi a ten dostal domácí do vedení 1:0. V této fázi utkání byli novopačtí hráči lepší v kombinaci, ale soupeř hrozil rychlými protiútoky v podání Rejmana a Špicara. Ve 26. minutě se na ofsajdové hranici ocitl Wojcik. Tentokrát pomezní nechal plynout hru a domácí se ujali vedení 2:0. S přibývajícím časem byli hosté před brankou Chabady stále více nebezpečnější. Po jednom z několika rohových  kopů a nedorozumění naší obrany se  ke vstřelení branky hostí dostal asi nejzkušenější hráč na hřišti Fejfar 2:1.
    Od této chvíle se hra přelévala z jedné strany na druhou, obě mužstva hrála na kolmé přihrávky dopředu. Po jednom takovém výpadu domácí obrana nezachytila náběh hráče hostí a ten v předposlední minutě prvního poločasu vyrovnal stav utkání na 2:2

    Druhý poločas začal šancí domácích, ale tu se bohužel nepodařilo proměnit a tak skóre utkání v 54. minutě znovu měnil hostující hráč. Na kolmou přihrávku si naběhl Rejman a dostal hosty do vedení 3:2. Domácí ovšem nesložili zbraně a měli velkou snahu vstřelit vyrovnávací branku. Do hry naskočili střídající hráči a hru oživili. Domácí hráč Lenfeld v 60. minutě  sice vstřelil vyrovnací branku, ale ta pro postavení mimo hru opět nebyla uznána. To se povedlo až v 76. minutě, když Fišar vyslal střelu z hranice velkého vápna a ta se zastavila až v síti hostí 3:3. Obě mužstva hrála stále stejný, hodně  běhavý fotbal, a tak do konce utkání nebylo jasné, zda si soupeři body rozdělí nebo jeden z nich získá tři body za vítězství. Tříbodovou variantu pro domácí vybojoval Wojcik, který se po chybné rozehrávce hostí dostal za obranu a v 86. minutě stanovil konečné skóre na 4:3 pro domácí. Utkání se svým průběhem muselo divákům líbit

    fotografie z utkání


    Novinky

    Příští zápasy

    30. 3. 11:30 U17: N/S Paka UMT - Černíkovice
    30. 3. 12:30 U15: Rychnov n/Kn - N/S Paka
    30. 3. 16:30 MužiA: Kosičky - Nová Paka
    6. 4. 13:45 U15: N/S Paka UMT - Červený Kostelec
    6. 4. 16:30 MužiA: Nová Paka UMT - Kopidlno


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace