1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Áčko si body nepřipsalo

    Ve 26. kole 1. B třídy přijel na stadion v Nové Pace vedoucí celek soutěže a mužstvo které prakticky již téměř postupuje do 1. A třídy.
    Hosté v minulém kole na domácím hřišti deklasovali tým z Mladých Buků výsledkem 11:1 zatím co domácí si připsali dva body za výhru v penaltovém rozstřelu na hřišti ve Smiřicích. Domácí v posledních kolech trápila marodka a jejich problém se ještě zvětšil když k 5 již zraněným hráčům po minulém kole přibyli další dva. Jak Jirku Poděbradského tak Tomáše Hakena zranění na hřiště nepustilo, tak se v sestavě na tento zápas objevili hráči z „béčka“ a dorostenci.
    Hned po úvodním hvizdu hosté ukázali jakým stylem se budou prezentovat. Prakticky z rozehrávky po dvou prvních přihrávkách přišel rychlý náběh útočících hráčů před pokutové území domácích. Tentokráte ještě nepřesná přihrávka šanci zmařila. Poté si dvě šance vypracovali domácí, ale ani jejich zakončení ke vstřelení branky nevedlo. Hosté kontrolovali hru, byli v neustálém pohybu a čekali na vzniklé mezery v domácí obraně. Dočkali se již v 17. minutě kdy obrana nezachytila rychlý náběh útočících hráčů a ti svoji šanci využili 0:1.Než se domácí stihli vzpamatovat, trefili se hosté podruhé a podobným způsobím jako při brance první 0:2.Domácí se snažili, k nějakému ohrožení branky hostujícího týmu také došlo, ale přesné zakončení scházelo.
    Druhý poločas začal snahou domácích o zkorigování výsledku, ale bohužel prakticky z prvního ohrožení domácí branky hosté potřetí skórovali, když rána z velkého vápna šla přímo pod břevno. Poté hosté trochu zvolnili tempo a i domácí se začali dostávat před branku hostí. Nakonec se i domácí celek dočkal vstřelení branky. Po hezké přihrávce Macháta si na hranici ofsajdu převzal míč Kuchta a brankaři nedal šanci 1:3. V 75. minutě se domácí hráči dožadovali pokutového kopu za hraní hostujícího hráče rukou v pokutovém území, ale hlavní rozhodčí to jako nedovolené hraní neposoudil. Konečnou podobu výsledku dali opět hosté, kteří v 89. minutě vstřelili čtvrtou branku a pečetili tím svoje vítězství.

    1. FK Nová Paka „A“ – Loko Hradec Králové    1:4(0:2)

    Branky:  62. Kuchta
    ŽK: 20. Machát
    Rozhodčí: Škoda, Franěk, Šedivý
    diváků: 68

     

    Sestava: Jurčo – Honců, Ulrich, Lenfeld, Štefan(71. Kříž) – Sochor, Číla, Machát, Nydrle – Rosputniak( 52. Horyna),  Kuchta

     

    Václav Horák, trenér (domácí): Vedoucí tým ukázal proč je tam kde je. Sice jsme měli problémy se sestavou vzhledem ke zraněním, ale snažili jsme se hostům vzdorovat. Body si zaslouženě odváží hosté k čemuž jim gratuluji a naše hráče musím pochválit za snahu kterou prokázali proti nejlepšímu mužstvu soutěže.

    Sobotka Michal-vedouci mužstva (hosté): Na perfektně připraveném hřišti se hrálo vyrovnané utkání, domácí mužstvo bojovalo a dobře bránilo. Naší trpělivou hrou jsme do poločasu šli do vedení a druhý poločas se už jen dohrával.


    Novinky

    Příští zápasy

    20. 4. 10:00 MužiA: Nová Paka - Chlumev n/C "C"
    20. 4. 12:30 U17: N/S Paka - České Meziříčí
    21. 4. 13:00 U15: N/S Paka - Dobruška
    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace