1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Cenná výhra s kvalitním soupeřem

    Cenná výhra s kvalitním soupeřem

    K dalšímu utkání v 1.B.třídě zajíždělo naše družstvo na „horkou půdu“ do Dvora Králové, kde naším soupeřem byla rezerva divizního celku. Od úvodního hvizdu bylo vidět, že se utkala dvě kvalitní mužstva. My jsme do utkání vstoupili aktivně a domácí jsme do ničeho nepouštěli, naopak vytvářeli jsme si šance. Nátlakovou hrou jsme domácí nutili k chybám, faulům, ale ani ze standardních situací, ani z rohových kopů jsme nedokázali nic vytěžit. Až přišla 24.minuta a po pěkném centru Krejčího se hlavou prosadil Ondra JANOUCH ( 0:1). Bohužel jsme se z vedení neradovali dlouho. Ojedinělý útok domácích, na hranici velkého vápna se k míči dostal Otradovský (nejlepší střelec domácích), a prostřelil Jurča (1:1). Poté se hrálo opět více na polovině domácích, ale ani ty nejvyloženější šance jsme nevyužili. Domácí od inkasované branky zachránilo ve dvou případech břevno. V poslední minutě první půle jsme udeřili podruhé. Honza Kuchta se dostal za obránce domácích, ten ho v pokutovém území fauloval a z penalty skóroval Tomáš HAKEN (1:2).
    Druhá půle byla z naší strany určitě horší. Nedokázali jsme podržet balon, začali jsme prohrávat osobní souboje a domácím nás zatlačili. Do velkých šancí jsme je nepouštěli, co prošlo pochytal výborný Jurčo. Utkání vzalo oběma celkům hodně sil, hrálo se nahoru-dolů a určitě kvalitní utkání se muselo divákům líbit.
    Vítězství jsme s vypětím sil udrželi a je nutno hráčům za kvalitní, taktický a bojovný výkon poděkovat.

    Další utkání sehraje naše „A“ opět na hřišti soupeře, v sobotu 1.září od 17 hodin v Bílé Třemešné

     

    DVŮR KRÁLOVÉ „B“ - 1.FK NOVÁ PAKA
    1:2 (1:2)

    branky: 24. Janouch, 45. Haken (p.k)

    sestava: Jurčo-Štefan(62.Honců), Poděbradský, Lenfeld, Ponikelský-Krejčí(67.Rosputniak), Číla, Haken(85.Ulrich), Procházka- Janouch, Kuchta(88.Jisl)

    Jiří Rejl, trenér (domácí): Bohužel jsme nedokázali navázat na výkon z Bílé Třemešné. V prvním poločase jsme dostali lekci z produktivity. Zatímco sami jsme z šancí vytěžili pouze jeden gól, hosté udeřili dvakrát. Ve druhé půli jsme se snažili duel zvrátit, hosté ale těžili ze zkušeností a do šancí nás už krom dvou situací nepustili

    Lukeš Ivan, asistent (hosté): K vidění bylo velice kvalitní utkání o které se zasloužila obě družstva. My jsme byli lepší v první půli, domácí nás ve druhé zatlačili. Chválím tým za bojovnost


    Novinky

    Příští zápasy

    30. 3. 11:30 U17: N/S Paka UMT - Černíkovice
    30. 3. 12:30 U15: Rychnov n/Kn - N/S Paka
    30. 3. 16:30 MužiA: Kosičky - Nová Paka
    6. 4. 13:45 U15: N/S Paka UMT - Červený Kostelec
    6. 4. 16:30 MužiA: Nová Paka UMT - Kopidlno


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace