1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Výhra na penalty...

    Výhra na penalty...

    V dalším kole se naše „A“ družstvo utkalo na hřišti v Nemyčevsi. Určitě jsme byli favorité utkání, domácí figurují na konci tabulky. Měli jsme problém se sestavou, obrana hrála v tomto složení poprvé a rozehrávka nám často nevycházela. První poločas byl opticky vyrovnaný, domácí se nakopávanými míči dostávali před naši branku. My jsme se kombinací nemohli na nerovném terénu prosadit. V rozmezí 32. a 37.minuty přišla pro nás pohroma. Špatnou rozehrávkou jsme domácí posadili „na koně“.Za stavu 0:0 jsme neproměnili pokutový kop a domácí vzápětí trestali.

    Do druhého poločasu jsme udělali jednu změnu, když zraněného Hakena vystřídal Rosputniak. Na domácí jsme doslova vlétli a naše převaha byla velká. V 51.minutě jsme snížili, když se prosadil Ondra JANOUCH a výborných 15 minut jsme završili vyrovnávající brankou, když v 60.minutě se trefil Honza KUCHTA (2:2). Škoda dalších velkých šancí, které jsme si druhou půli vytvořili, ale žádná se už neujala a tak se o bodu navíc rozhodovalo při penaltovém rozstřelu. Naši hráči byli přesnější a odvezli jsme si body dva.

    NEMYČEVES - 1.FK NOVÁ PAKA
    2:2 (2:0, PK3:4)

    Branky: 51. Janouch, 60. Kuchta

    Sestava: Jurčo, Štefan, Lenfeld, Jisl, Sochor, Krejčí, Číla, Haken (46. Rosputniak), Ponikelský, Janouch, Kuchta

    Poslední podzimní utkání sehrajeme v sobotu 3.listopadu na domácím hřišti, když hostíme Staré Buky.

    Zdeněk Řada, vedoucí mužstva (domácí):   S favoritem soutěže jsme sehráli vyrovnanou partii. Všem hráčům patří dík. Škoda herního výpadku na začátku druhého poločasu, výsledek mohl být ještě lepší. Pokutové kopy - bez komentáře. Na výbornou zvládla zápas trojice rozhodčích.

    Lukeš Ivan, asistent (hosté):  V prvním poločase se hrál vyrovnaný duel,když domácí potrestali naše chyby.Druhá půle byla z naší strany lepší,soupeře jsme jasně přehrávali,ale stačili jen vyrovnat. Penalty jsme zvládli a tak si odvážíme dva body


    Novinky

    21. 04. Odjezd st. přípravky k turnaji v Hlušicích je v 9:30 od stadionu.

    20. 04. Odjezd ml. žáků k turnaji do Solnice je v sobotu v 6:45 od stadionu.

    Příští zápasy

    20. 4. 10:00 MužiA: Nová Paka - Chlumev n/C "C"
    21. 4. 13:00 U15: N/S Paka - Dobruška
    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka
    28. 4. 13:30 U15: Třebechovice - N/S Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace