1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Výsledky mládeže

     

    Výsledky mládeže z 3–4.11.

    Starší přípravka

    N/S Paka – Olympia HK     14:9(7:6) B: Rupa 5, Dočekal 3, Knap 3,  Selvek P., Mendřický,  Valenta    
    N/S Paka – Chlumec n/C     10:9(7:4) B: Selvek P. 2, Maňák 2, Rupa 2, Knap 2, Gernat, Kurfürstová

    Starší žáci

    V předposledním utkání podzimní části své soutěže přivítalo mužstvo starších žáků druhý celek tabulky mužstvo Třebechovic. Hosté byli jasný favoritem utkání a od samotného začátku byli lepším týmem. Avšak štěstí , nemohoucnost vstřelit branku a výborné zákroky brankaře Tondy Doubka drželi naději domácích na dobrý výsledek. Poločas skončil bez branek. Druhý poločas se sice odehrával převahou hostí, ale již i domácí mladíci měli nějaké šance. Celé utkání se rozhodlo pět minut před koncem utkání, kdy hosté proměnili šťastně jednu ze svých šancí a ujali se vedení 1:0. V posledních minutách se domácí snažili o vyrovnání, což se jim nakonec nepodařilo a po chybné rozehrávce v posledních sekundách utkání hosté přidali druhou branku. Celé mužstvo domácích tvořeno většinou z hráčů mladších žáků je třeba pochválit za bojovnost, nasazení a snahu za kterou sice nebyli bodově odměněni, ale všichni přítomní diváci jim za výkon zatleskali, což je muselo potěšit.

    N/S Paka – Třebechovice
    0:2(0:0)

    Dorost

    V předposledním kole podzimní části krajského přeboru přivítali naši dorostenci soupeře z Vrchlabí. Postavení obou týmů v tabulce se odrazilo i na průběhu utkání. Soupeř byl fyzicky i fotbalově vyspělejší a naše dorostence od úvodních minut kombinačně přehrával. Uź ve 30 min. svítilo na ukazateli skóre 0:3. V 38. min sice O. Horyna po chybě gólmana hostí snížil na 1:3, ale vzápětí, o minutu poději jsme inkasovali počtvrté. 
    Ve druhém poločase soupeř polevil a hra se trochu vyrovnala. Přesto jsme v 74. min popáté inkasovali. V 80. minutě se nám díky pěkné kombinaci po pravé straně podařilo skórovat, na 2:5 snižoval T. Wolf. Vzápětí ale soupeř opět zvýšil svůj náskok na 2:6. V závěrečných minutách jsme si vypracovali tři vyložené brankové příležitosti, ale korigovat skóre se nám už nepodařilo. 

     

    N/S Paka - Vrchlabí
    2:6(1:4)

    Branky: Horyna, Wolf T.
    Sestava: O.Vích, D.Militký, Š.Entner, M.Hanka, V.Tauchman, J.Mandík, O.Horyna, J.Řeháček, P.Žlab, M.Kříž, T.Wolf 

     


    Novinky

    Příští zápasy

    30. 3. 11:30 U17: N/S Paka UMT - Černíkovice
    30. 3. 12:30 U15: Rychnov n/Kn - N/S Paka
    30. 3. 16:30 MužiA: Kosičky - Nová Paka
    6. 4. 13:45 U15: N/S Paka UMT - Červený Kostelec
    6. 4. 16:30 MužiA: Nová Paka UMT - Kopidlno


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace