1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Výsledky mládeže z 10–11.11.

    Starší žáci

    V posledním utkání podzimní části své soutěže zajíždělo mužstvo starších žáků na hřiště do velkého Poříčí, k soupeři se kterým před 14 dny prohrálo vysoko 0:10. Z tohoto pohledu byl domácí tým jasným favoritem utkání. Hostující celek v minulém kole sehrál zcela vyrovnané utkání s mužstvem Třebechovic, ale na tento výkon tým nenavázal. Přesto zápas začal pro hosty dobře, když v desáté minutě střela Horáčka dostala hosty do vedení. To ovšem nemělo dlouhého trvání, domácí poté využili svá fyzické převahy a do konce první části se dostaly do dvoubrankového vedení.
    Ve druhém poločase se hned zkraje prosadili domácí, ale poté se do hra dostali hosté. Téměř 15. minut drželi víceméně domácí na své polovině, ale vstřelit další branku se již hostům nepodařilo. Na konci utkání domácí pátou brankou uzavřeli skóre na konečných 5:1. Přes tuto prohru je mužstvo třeba pochválit za snahu o hraní v době kdy bylo utkání prakticky rozhodnuto.

    Velké Poříčí - N/S Paka
    5:1(3:1)

    Branka: Horáček

     

     

    Dorost

    V posledním kole podzimní části krajského přeboru podali dorostenci velmi dobrý výkon a zaslouženě na hřišti soupeře zvítězili. Do vedení jsme mohli jít už v 5 min. zápasu, kdy po pěkné kombinaci trefil J. Řeháček pouze levou tyč domácí branky. Soupeře jsme do velkých šancí nepouštěli a tak se odcházelo do kabin s poločasovým výsledkem 0:0 . 
    Ve druhém poločase jsme se v 59 min. dostali do vedení, kdy se z trestného kopu trefil D. Militký. Dále jsme pokračovali v aktivní hře a do konce zápasu jsme si vypracovali další brankové příležitosti, které se bohužel nepodařilo proměnit. 
    Pochvalu si zaslouží všichni hráči za bojovnost a nasazení až do konce zápasu. 

    Kostelec/Častalovice - N/S Paka
    0:1(0:0)

     

    Branky: D. Militký

    Sestava: O.Vích, L.Stránský , Š.Entner, M.Hanka, V.Tauchman, D.Militký, O.Horyna, J.Fejfar, M.Kříž, T.Wolf, J.Řeháček 
    Střídali: P.Žlab, D.Fenynec, L.Hoška 


    Novinky

    Příští zápasy

    20. 4. 10:00 MužiA: Nová Paka - Chlumev n/C "C"
    20. 4. 12:30 U17: N/S Paka - České Meziříčí
    21. 4. 13:00 U15: N/S Paka - Dobruška
    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace