1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Vítězství v posledním kole …

    Vítězství v posledním kole …

    V posledním kole 1.B třídy jsme zajížděli na hřiště do Starých Buků. Domácím se podařilo v minulých kolech připsat tolik bodů, že se již nemuseli strachovat o setrvání v soutěži.
    Hostující celek zase chtěl v zápase bodovat, aby udržel konečnou druhou příčku.
    V prvním poločase byli hosté aktivnějším mužstvem, vytvořili si dostatek šancí ale opět zklamali v koncovce. To domácí se téměř do šancí nedostávali a tak hostující brankař moc práce v prvním dějství neměl.
    Druhý poločas začal opět dvěmi šancemi které opět neproměnili a tak udeřili domácí. V 55. minutě po dlouhém odkopu domácí obrany se útočník domácích prosadil přes obranu hostí a svoji přihrávkou nalezl volného Křižanoviče a ten se nemýlil 1:0. O deset minut později se podařilo hostujícím hráčům stav utkání srovnat, když se střelecky prosadil Janouch 1:1. Celé utkání se rozhodlo v pěti minutách od 80. do 85. minuty, kdy domácím došli síly.  Hosté se střelecky prosadili v 80., 81., 85. minutě když se postupně trefili, podruhé Janouch, Haken a Sklenář.  V obrovském dusnu se nehrál žádný krásný fotbal, ale body do tabulky se počítají a ty si připsal celek hostí.

    STARÉ BUKY – 1.FK NOVÁ PAKA     1:4 (0:0)

    Branka : 65. a 80. Janouch, 81. Haken, 85. Sklenář

    Sestava : Frajer, Bláha, Poděbradský, Lenfeld, Ponikelský, Štefan (60. Militký), Číla (25. Sucharda), Janouch, Jisl (58. Sochor), Haken,Sklenář

    Pavel Korec,  (domácí): Na poslední utkání sezóny jsme se bohužel opět nesešli v optimální sestavě a tak to měla Nová Paka jednodušší,přesto jedenáct statečných v čele s nestárnoucím Němečkem vzdorovali a po bezbrankovém poločase jsme se ujali vedení,když do té doby hosté měli několik stoprocentních šancí a utkání již mohli rozhodnout v prvním poločase,stalo se tak až ke konci utkání,kdy nám za úmorného vedra došli síly,přesto děkuji všem našim hráčům a našim věrným fanouškům za celou sezónu.

    Ivan Lukeš, (hosté): V posledním kole jsme ve velkém horku odehráli slušné utkání a po většinu jsme měli utkání pod kontrolou. Rozhodli jsme ke konci třemi brankami. Děkuji družstvu za předvedený výkon a za celou sezonu.


    Novinky

    21. 04. Odjezd st. přípravky k turnaji v Hlušicích je v 9:30 od stadionu.

    20. 04. Odjezd ml. žáků k turnaji do Solnice je v sobotu v 6:45 od stadionu.

    Příští zápasy

    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka
    28. 4. 13:30 U15: Třebechovice - N/S Paka
    4. 5. 14:15 U15: N/S Paka - Vrchlabí
    4. 5. 17:00 MužiA: Nová Paka - Stará Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace