1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Domácí prohra

    V desátém kole 1.B třídy přijel celek Kopidlna.
    Za nádherného počasí první mužstvo přivítalo soupeře z Kopidlna. Po minulém kole, kdy domácí soupeři nastříleli deset branek diváci čekali jakým výkonem se předvedou. Asi netušili jak moc se toto utkání domácím nepovede.
    Začátek utkání patřil domácím hráčům, tlačili soupeře před jeho branku a i nějaké náznaky šancí si vytvořili. Ovšem přišla 16. minuta a hrubé nedorozumění domácí obrany jejichž chybu hostující útočník potrestal 0:1. Domácí i po obdržené brance tlačil hosty, ale ti důrazně a organizovaně bránili, čímž domácím nedovolovali dostávat se do vyložených šancí. Naopak, ve 23. minutě domácí obrana podruhé chybovala a podruhé byla potrestána 0:2.  Do konce poločasu si hosté vypracovali ještě dvě příležitosti. Jednu z nich hráč poslal mimo domácí branku a druhou z trestného kopu zastavila tyč. Domácí si nějaké možnosti také vypracovali, ale špatné řešení situace nebo nepřesné zakončení ke vstřelení branky nevedlo. Když už se zdálo, že se půjde za tohoto stavu na přestávku, tak dlouhý míč hostující obrana nezachytila a rozeběhnutý Machát ve 45. minutě snížil na 1:2.
    Druhý poločas byl skoro jak přes kopírák, hosté se zatáhli před své pokutové území a víceméně celých 45. minut odkopávali míče aby si přetížená obrana mohla chvilku odpočinout. Žel pro domácí čas utíkal příliš rychle. Soupeře prakticky nepustili na svoji polovinu, ale nic platné, málo pohybu a žádná překvapivá akce která by hosty rozhodila již do konce utkání nepřišla. Hosté se tak prokopali k zisku tří bodů.

    Příští utkání sehraje áčko 1. FK Nové Paky v sobotu 19.10.  od 15:30  na hřišti soupeře proti mužstvu Úpice.

     

     1.FK Nová Paka – Kopidlno 1:2 (1:2)

    branky: 45. Machát
    rozhodčí: Jiřička, Šťastný, Kánská
    DS: Vojtěch
    ŽK : 4:2
    diváků: 96

    Sestava Nové Paky : Frajer – Štefan, Lenfeld, Bláha, Janouch – Číla, Haken,  Machát, Jisl(58. Militký) – Sklenář (46. Řeháček), Rosputniak (78. Stránský)

    Komentář k zápasu:

    V. Horák (domácí):  Vůbec jsme nezachytili začátek zápasu. Dvě hrubé chyby naší obrany soupeř potrestal a udělal si dvoubrankový náskok který jsme již nedokázali smazat. Je k ničemu herní převaha když prakticky za celé utkání vážně neohrozíte branku, z tohoto pohledu zasloužené vítězství hostí kterým gratuluji k zisku tří bodů.

    Vladimír Hnát, vedoucí mužstva (hosté): Na hřišti favorita jsme logicky vsadili na poctivou defenzivu s případnými brejkovými situacemi. Těch bylo v prvním poločase více než jsme i čekali a podařilo se nám brankami Kováře dvakrát skórovat. Nebylo ani daleko od hattricku, nejblíže při dalším samostatném nájezdu na gólmana nebo střele z přímého kopu do tyče. Domácí jsme dostali do zápasu chybou v závěru poločasu, v tom druhém to pak již byla zákopová válka, která přinesla ovoce v podobě tří bodů.


    Novinky

    Příští zápasy

    18. 5. 14:30 U15: N/S Paka - Vysoká n/L
    18. 5. 17:00 MužiA: Nová Paka - Jičín "B"
    19. 5. 13:00 U17: Černíkovice - N/S Paka
    26. 5. 10:00 U15: Chlumec n/C - N/S Paka
    26. 5. 12:30 U17: N/S Paka - Stěžery


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace