1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Jednoznačná prohra

    Po minulém nepovedeném utkání zajížděl první tým Nové Paky na utkání do Úpice.
    Hosté se museli obejít o Ondru Janoucha a Ondru Krejčího, přesto se snahou odčinit selhání v minulém utkání. Bohužel,výkon týmu neodpovídal.
    Do první velké šance se dostali hosté když si na hezkou přihrávku naběhl Rosputniak, ale zakončení mu vůbec nevyšlo. Domácí poté začali hrát vysoký pressing to hostujícím hráčům dělalo velké problémy. Nepřesnosti v rozehrávce, velký pohyb domácích hráčů a špatná komunikace v obranné fázi vedli k tomu že se domácí dostali do tlaku. Ve 14. minutě domácí zahrávali první rohový kop, který na bližší tyči tečoval hráč do obličeje brankaře Frajera míč ještě v brance neskončil, ale žádný z obránců nebyl schopen míč odkopnut a tak důrazní domácí míč dotlačili do branky 1:0. Hra pokračovala podobném duchu, domácí tlačili, měli šance jenže ve 24. minutě vyrobili faul na půlící čáře a následný trestný kop hosté potrestali. Na dlouhý centr naběhl Haken a vyrovnal na 1:1. Nerozhodný stav však trval pouze 30. vteřin. Po chybné rozehrávce hostí se na hranici(spíš za hranicí) ofsajdu ocitl domácí útočník zcela sám proti brankaři a s nabídnutou šancí si poradil 2:1. Za pouhé dvě minuty se stav utkání měnil znovu, další chybu hostující obrany domácí tým potrestal a zvýšil na 3:1. Po zbytek prvního dějství byl hostující celek zcela bezradný, nedařilo se nic, přihrávky, obsazování hráčů soupeře a ani odražené míče se k nim nedostali, nakonec museli být rádi že do poločasu již neobdrželi žádnou branku.
    Druhý poločas domácí vědomi si svého náskoku nikam nespěchali, vyčkávali co hostující celek vymyslí a čekali na příležitost rychlého protiútoku. Hostující celek se sice snažil něco vymyslet, ale pokračoval ve své nemohoucnosti a prakticky se do kloudného zakončení nedostal. Na konečných 4:1 domácí zvýšili v 85. minutě když se u postranní čáry zbavil domácí hráč dvou protihráčů, odcentroval do velkého vápna a zcela osamocený hráč domácích na zadní tyči počtvrté rozvlnil síť hostující branky. Vítězství domácích bylo zcela zasloužené.

     Příští utkání sehraje áčko domácích v sobotu 26.10.  od 14:30  přivítáme na domácím hřišti záložní tým Vrchlabí.

    Úpice - 1.FK Nová Paka   4:1 (3:1)

    branky: 23. Haken
    rozhodčí: Junek, Šedivý, Krejska
    DS: Krenčík
    ŽK : 1:0
    diváků: 100

    Sestava Nové Paky : Frajer – Štefan, Lenfeld(46. Sucharda), Haken,  Bláha – Militký (62. Kříž), Machát, Číla, Jisl – Sklenář (68. Kuchta), Rosputniak

    Komentář k zápasu:
    Radek Kaplan, trenér(domácí):. Podařilo se nám navázat na úspěšné utkání z minulého týdne což je pro nás velmi důležité. Od první minuty jsme šli za vítězstvím a první poločas byl v naší režii kde i skóre mohlo být vyšší v náš prospěch. Ve druhém jsme zaspali začátek a soupeře pustili do hry, který toho však nevyužil.Poté jsme opět převzali iniciativu a odměnou byla čtvrtá branka. Mužstvu patří poděkování za předvedený výkon.

    V. Horák (hosté):. Zatím nejhorší utkání podzimu z naší strany. Domácí více chtěli a šli si za vítězstvím. Nám se sice podařilo na vedoucí branku odpovědět, ale poté naše hrubé chyby dovolili domácím vstřelit dvě branky a to mohlo být ještě hůř. Druhé nepovedené utkání v řadě, hráči by se měli zamyslet co změnit na příští zápas pokud chtějí bodovat. Domácím za předvedený výkon a k zisku tří bodů gratuluji.


    Novinky

    Příští zápasy

    19. 5. 13:00 U17: Černíkovice - N/S Paka
    26. 5. 10:00 U15: Chlumec n/C - N/S Paka
    26. 5. 12:30 U17: N/S Paka - Stěžery
    26. 5. 17:00 MužiA: Dolní Kalná - Nová Paka
    1. 6. 14:30 U17: N/S Paka - Železnice


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace