1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Ondra Janouch rozhodl utkání

    V předposledním podzimním kole 1.B třídy přijel na hřiště do Nové Paky záložní tým Vrchlabí.
    Hosté se v tabulce drží na osmém místě, ale vzhledem k vyrovnanosti soutěže každá ztráta bodů znamená pád tabulkou. Hostující celek přijel s mladými hráči které doplnilo několik zkušenějších hráč.
    Vstup do utkání se domácím povedl, zejména Ondra Janouch byl při střelecké chuti a již v prvním poločase prakticky určil vývoj utkání. Své čtyřbrankové představení začal  již  v sedmé minutě  kdy poslal domácího vedení 1:0. Další dva zásahy si připsal v rozmezí jedné minuty,  nejprve se krásně zavěsil do vzduchu a prudkou hlavičkou zvýšil na 2:0 ve 13. minutě a ve 14. minutě si navedl míč do pokutového území a střelou levačkou zvýšil na 3:0. Sice vývoj zápasu vypadal jednoznačně, ale hosté ani za takto nepříznivého stavu hru nezabalili a i oni si vypracovali nějaké nadějné příležitosti. Hra pokračovala za mírné převahy domácích, ale skóre se měnilo opět po zásahu koho jiného než Ondry \Janoucha. Ve 32. minutě měli domácí výhodu trestného kopu z dobrých 30 metrů. Do centrovaného míče ke kterému se postavil Haken si na hranici velkého vápna naběhl Janouch, „rybičkou“ změnil směr míče tak že ten zapadl k pravé tyči hostující branky 4:0.

    Druhý poločas se nesl v podobném duchu jako poločas první, jenom s tím rozdílem, že domácí vědomi si svého náskoku trochu polevili v nátlakové hře a hosté za tohoto stavu také moc aktivitou nehýřili. Sice si oba týmy nějaké šance vytvořili, ale nakonec ve druhém dějství padla již pouze jedna branka, když se po několika neproměněných šancích konečně v 69. minutě střelecky prosadil Dominik Rosputniak a stanovil tak konečný výsledek na 5:0

    Příští utkání sehraje áčko 1. FK Nové Paky v sobotu 2.11.  od 14:00  na hřišti soupeře proti mužstvu Dolní Kalné.

     

     1.FK Nová Paka – Vrchlabí „B“   5:0 (4:0)

    branky:  7, 13, 14, 32. Janouch, 69. Rosputniak
    rozhodčí: Valihora, Hlavsa, Zelinka
    ŽK : 1:1
    diváků: 105

    Sestava Nové Paky : Frajer – Štefan(74. Ulrich), Fojt, Bláha, Haken – Číla, Haken,  Machát, Jisl(20. Kříž Michal) – Janouch(69. Sklenář), Rosputniak(79. Stránský)

    Komentář k zápasu:

    V. Horák (domácí): Povedl se nám vstup do utkání a již ve 14. minutě bylo víceméně o výsledku rozhodnuto. Přesto za nepříznivého stavu nelze mladému týmu hostí zapřít snahu o lepší výsledek, ale tentokrát jsme si již utkání nezkomplikovali a zcela zaslouženě vyhráli. Utkání se velmi povedlo Janouchoj, který se čtyřikrát střelecky prosadil v prvním poločase.

    l. Vojtíšek, vedoucí mužstva (hosté): Domácí rozhodli o svém jasném vítězství v úvodu zápasu. Důrazem a aktivitou, se kterou si naši hráči nevěděli rady, šli v první čtvrthodině do tříbrankového vedení. Když se vrchlabským nepodařilo z vyložených šancí do poločasu korigovat výsledek, bylo o osudu utkání rozhodnuto. Druhý poločas si domácí výsledek zkušeně pohlídali a zaslouženě si připsali tři body.


    Novinky

    21. 04. Odjezd st. přípravky k turnaji v Hlušicích je v 9:30 od stadionu.

    20. 04. Odjezd ml. žáků k turnaji do Solnice je v sobotu v 6:45 od stadionu.

    Příští zápasy

    20. 4. 10:00 MužiA: Nová Paka - Chlumev n/C "C"
    21. 4. 13:00 U15: N/S Paka - Dobruška
    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka
    28. 4. 13:30 U15: Třebechovice - N/S Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace