1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Výhra na hřišti soupeře

    Ve druhém utkání AGRO poháru KFS zajíždělo mužstvo mužů na hřiště do nedaleké Dolní Kalné. Domácí kteří hrají ve stejné soutěži v minulém utkání ztratili vedení 3:0 v posledních třetině utkání a nakonec prohráli i rozstřel pokutových kopů.
    Utkání začalo pro hosty velice dobře, již ve 30. vteřině dostali možnost zahrávat trestný kop od půlící čáry, na centr si za nehybnou obranu domácích naběhl Kuchta a dostal hosty do vedení 1:0. Obdobná situace se opakovala za necelých pět minut a opět byl Kuchta úspěšný, ale rozhodčí branku neuznal pro ofsajdové postavení. Třetí obdobnou šanci využil Rosputniak. Naběhl si další centr za domácí obranu, k míči se dostal dřív než domácí brankař kterého si obhodil a pohodlně skóroval do prázdné branky 0:2. V této fázi utkání byl hostující celek lepší a vytvářel si šance, zatím co domácí hráče prakticky do žádných šancí nepouštěl. Třetí změna skóre přišla až v nastavení prvního poločasu. Po rohovém kopu hostí se míč v pokutovém území odrazil ke zcela volnému Kuchtovi a ten nezaváhal 0:3.
    Druhý poločas již po fotbalové stránce tak kvalitní nebyl. Domácí částečně vyrovnali hru a tentokráte si již obě mužstva vypracovala několik brankových příležitostí. Avšak ani hostující Kuchta ani Tomáš Wolf je nevyužili. To domácím se nakonec podařilo vstřelit branku,když v 75. minutě domácí Tomáš Hampl, kterému se podařilo prostřelit Frajera v brance hostí 1:3.
    Do utkání zasáhlo v mužstvu hostí několik mladíků věkem ještě dorostenci, kteří v „dospěláckém“ zápase podali obstojný výkon a nijak nezaostávali.

    Dolní Kalná - 1.FK Nová Paka  1:3 (0:3)

    branky: 1. Kuchta, 19.Rosputniak, 47. Kuchta
    rozhodčí: Kubálek, Nývlt, Žerovnický
    diváků: 100

    Sestava Nové Paky : Frajer – Štefan, Stránský, Lenfeld, Bláha – Machát, Číla, Kříž, Militký Dan – Kuchta, Rosputniak
    střídali: Wolf Tomáš, T. Ulrich, Wolf


    Novinky

    Příští zápasy

    30. 3. 11:30 U17: N/S Paka UMT - Černíkovice
    30. 3. 12:30 U15: Rychnov n/Kn - N/S Paka
    30. 3. 16:30 MužiA: Kosičky - Nová Paka
    6. 4. 13:45 U15: N/S Paka UMT - Červený Kostelec
    6. 4. 16:30 MužiA: Nová Paka UMT - Kopidlno


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace