1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Výsledky mládeže 3-4.10.

    Starší žáci
    Utkání v Miletíně se strašně špatně hodnotí. Hostující celek s tímto soupeřem hrál před sezonou přípravné utkání  které vyhrál vysoko 13:4. A pravděpodobně s představou že se soupeř porazí sám mužstvo tento zápas pojalo. Ovšem domácí do tohoto utkání povolali hráče kteří již nastupují za družstvo mladšího dorostu a to se na hře domácích odrazilo.
    Celý první poločas byl ze strany hostujícího celku strašidelný. Vůbec nic se nedařilo, chybělo nasazení v osobních soubojích, hráči si nevyhověli nahrávkou, ono nebylo ani jak když si žádný na nahrávku nenaběhl. Soupeři jsme dopřávali spousty času na zpracování míče a ten toho také využil. Hned z prvního útoku domácí zahrozili, naštěstí Kuba Samler střelu vytáhl na rohový kop. Z prvního rohu domácí pouze zahrozili, ale ten následující ve třetí minutě již proměnili a ujali se vedení 1:0. Snaha hostí troskotala na individualismu, snaha o fotbalové finty vedla ke zbytečným ztrátám a nebezpečným situacím před jejich brankou. V 11. minutě dvojice Buchar, Hartig obrala domácího brankaře o míč a druhý jmenovaný srovnal stav utkání na 1:1. Z nerozhodného stavu se však neradovali hosté dlouho. O dvě minuty později domácí rozjeli krásnou akci, na tři doteky se dostal domácí hráč před brankaře Samlera a znovu dostal domácí do vedení 2:1. Mizerná hra hostů pokračovala a víceméně domácí branku v prvním poločase neohrozili.
    Druhý poločas už byl ze strany hostů o něčem jiném. Sice stále bylo mnoho nepřesností, ale zvýšeným pohybem a větší bojovností se tlačili před domácí branku. Ovšem nutno podotknout že každý útok domácích byl také velice nebezpečný. Za zvýšenou snahu byl hostující celek odměněn vyrovnávací brankou. Po zahrávání rohového kopu se do odraženého míče opřel na hranici velkého vápna Tomáš Frýba a střelou pod břevno srovnal stav utkání na 2:2. Po vyrovnávací brance se obě mužstva snažila o vstřelení vítězné branky a tak šance byli k vidění před oběma brankami. V 76. minutě šli v utkání poprvé do vedení hosté, když se za obranu domácích dostal Jindra Horáček a prudkou střelou vsítil třetí branku hostí. Ale to nebylo v tomto utkání vše. Dvě minut před koncem se prosadil asi nejlepší hráč domácích na hřišti Tázlar a vstřelením své druhé branky v utkání poslal utkání do pokutových kopů. V těch měl hostující celek více štěstí a hlavně v brance chytajícího Samlera, který ze čtyř penalt tři chytil a jednu domácí hráč poslal mimo branku.

    Javorka/Miletín - Nová Paka/Jičín  3:3(2:1, PK 0:2)

    Branky: Hartig, Frýba, Horáček
    sestava: Samler – Medlík, Vaníček A., Opravil, Rojík, Horáček, Kříž, Krejčí, Frýba, Doubek, Čeřovský, Buchar, Čermák, Polášek, Bark, Hartig

    mladší žáci
    N/S Paka – Žacléř 1:0(0:0) B: Štorm
    N/S Paka – Hostinné 1:0(0:0) B: Mendřický
    N/S Paka – Javorka/Miletín 0:0(0:0)

    Starší přípravka
    Vrchlabí  - N/S Paka 12:9(7:2) B: Pospíšil 5, Vít J., Antoš J., Žalský, Herbrych
    Utkání s mužstvem Žacléře bylo odloženo pro nezpůsobilý terén

    Mladší přípravka
    N/S Paka – Železnice/Valdice 12:0 B: Holecec 5, Trytko 3, Ulvr 2, Sankovič, Ticháček
    N/S Paka – Robousy 6:1 B: Sankovič 3, Dolina 2, Trytko
    N/S Paka – Milíčeves 2:0 B: Sankovič 2


    Novinky

    21. 04. Odjezd st. přípravky k turnaji v Hlušicích je v 9:30 od stadionu.

    20. 04. Odjezd ml. žáků k turnaji do Solnice je v sobotu v 6:45 od stadionu.

    Příští zápasy

    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka
    28. 4. 13:30 U15: Třebechovice - N/S Paka
    4. 5. 14:15 U15: N/S Paka - Vrchlabí
    4. 5. 17:00 MužiA: Nová Paka - Stará Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace