1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Zbytečná prohra

    Zbytečná prohra
    Ke svému druhému utkání zajížděl celek mladšího dorostu do Dobrušky, kde hraje svá utkání spojený celek domácích a Opočna.
    Po prvním celkem povedeném utkání jelo mužstvo v celkem dobrém rozpoložení, ale v utkání se to neprojevilo.
    Na umělé trávě o něco menších rozměrů se po celé utkání hráči nedokázali vyrovnat s méně místem a o něco méně času na kombinaci, i přes toto všechno si tým utkání prohrál sám. V prvním poločase jsme nezachytili začátek utkání, když domácí již ve 14. minutě vedli 2:0. První branka padla z pokutového kopu, když jsme udělali zcela zbytečný faul při zahrávání malé domů. Druhá branka padla z trestného kopu od rohového praporku, když střela překvapila všechny včetně brankaře. Poté se probralo naše mužstvo, dostali jsme se do několika šancí a ve 25. minutě jsme se konečně prosadili Danem Čeřovským a snížili 1:2. Jenomže hned za 4. minuty domácí zahrávali rohový kop, který zase naše obrana neuhlídala a bylo 3:1. Ještě do poločasu se nám podařilo vstřelit druhou branku.
    Druhý poločas byl z naší strany o hodně lepší. Domácí jsme za celý poločas pustili do jediné šance. Územní převaha byla velká, ale domácí nás jednoduchou hrou pustili pouze do tří šancí. My však tentokrát v koncovce selhali. Domácím se podařilo udržet stav z prvního poločasu a připsali si do tabulky tři body. Mužstvo se přesvědčilo, že nejde vypustit nebo se nesoustředit po dobu celého utkání, protože to potom vede třeba ke zbytečné prohře. Výsledek kluci mohou napravit příští týden, kdy na umělé trávě v Nové Pace přivítají soupeře z Borohrádku.

    Dobruška/Opočno - Nová Paka/Jičín 3:2(3:2)
    branky: Čeřovský, Doubek

    sestava: Švorc – Medlík, Řezníček, Buchar, Opravil, Horáček, Berný, Kříž, Frýba, Čermák, Čeřovský, Doubek, Mentus, Krejčí

     


    Novinky

    Příští zápasy

    30. 3. 11:30 U17: N/S Paka UMT - Černíkovice
    30. 3. 12:30 U15: Rychnov n/Kn - N/S Paka
    30. 3. 16:30 MužiA: Kosičky - Nová Paka
    6. 4. 13:45 U15: N/S Paka UMT - Červený Kostelec
    6. 4. 16:30 MužiA: Nová Paka UMT - Kopidlno


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace