1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Prohra s prvním

    Po nevydařeném domácím utkání zajíždělo mužstvo na hřiště prvního celku soutěže a chtělo ztrátu z tohoto utkání odčinit.

    Utkání začalo podle předpokladu. Domácí byli aktivní a hlavně jejich jednoduchý přechod do útoku, kdy jednoduše překopnou zálohu soupeře a jejich rychlíci na stranách to dobíhají a centrují před branku byl  velmi nebezpečný. Tato hra se domácím vyplatila a v 18. minutě se přesně po takto sehrané akci dostali do vedení Kyprem.  Po obdržené brance hosté zlepšili svoji hru, více se začali prosazovat a v držení míče byli lepším mužstvem. Nebezpečnou střelu z trestného kopu Machátovi vytáhl domácí brankař na roh. Poté zase zahrozili domácí, naštěstí další jejich brejk zakončili pouze do boční sítě. Další šance hostujícího týmu přišla ve 30. minutě, když střela Kuchty byla tečována a výborný zákrok domácího brankaře zabránil hostím skórovat. Poslední velká šance hostí v prvním poločase  přišla ve 40. minutě. Dobrou přihrávku obdržel Krejčí a ze strany postupoval na domácího ochránce svatyně, který mu svým zákrokem zamezil vstřelit vyrovnávací branku.

    Druhý poločas byl již více boj, se spoustou osobních soubojů. Hra často přerušovaná a prakticky oboustranně před brankou bezzubá. Domácí již spíše bránili a tak ve hře s míčem byl aktivní soupeř, ale každá možnost, která se jim naskytla, byla nebezpečná. Nakonec domácí své těsné vedení uhájili, i když hosté by si za předvedenou hru nějaký bod zasloužili, na to však bylo třeba vstřelit branku což se jim nepodařilo.    

    Železnice - 1. FK Nová Paka A 1:0(1:0)
    branka: 18. Kypr
    rozhodčí: Nožka - Šnajdr, Ziegelheim
    ŽK 2:3
    Diváků: 318

    sestava Nové Paky: Vočka - Bláha, Janouch, Ulrich, Štefan - Krejčí (73. Truneček), Machát, Číla, Jisl - Wolf (83. Kříž), Kuchta, připraveni Lenfeld, Strohschneider

    Vladimír Blažej (domácí): "Pokud kapitán Beránek označil Novou Paku za jeden z nejlepších týmů soutěže, pak já se pod tato slova podepisuji. Před výbornou návštěvou naštěstí naše defenzíva fungovala opět výborně a zase uhrála nulu. Na soupeřově polovině se nám dařilo daleko méně, tam jsme toho příliš nevytvořili. Nicméně moje uznání míří k Honzovi Kyprovi, nejen za vítězný gól, ale zejména za okamžitý zákrok vůči spoluhráči Bartákovi. Výhry si velmi cením, byla vydřená a o to více potěšila. I tyto zápasy umíme vyhrát".

    Marcel Bažik (hosté): Zápas jsme sice prohráli, ale výkon šel oproti minulým utkáním rapidně nahoru. Škoda šancí, které jsme nevyužili v prvním poločase. Druhý poločas byl již spíše boj, i tak by zápasu slušela remíza. Dnes mě svým výkonem v našem mužstvu potěšil Kuchta.


    Novinky

    Příští zápasy

    20. 4. 10:00 MužiA: Nová Paka - Chlumev n/C "C"
    20. 4. 12:30 U17: N/S Paka - České Meziříčí
    21. 4. 13:00 U15: N/S Paka - Dobruška
    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace