1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Vydřené vítězství

    Po minulém vítězství na hřišti v nedalekém Jičíně přivítalo první mužstvo Nové Paky soupeře, který má problémy a musí hrát o každý bod, neboť se pohybuje na hranici boje o sestup.
    Domácí začali utkání svižně. Hned z prvního útoku na branku hostí se ve výborné pozici ocitl Kříž, ale zklamalo ho zakončení. V páté minutě svoji šanci nevyužil Krejčí a stejně o pár minut později dopadl také Janouch. Skóre se měnilo v 16. minutě, kdy domácí zahrávali dva rohy po sobě, a z druhého se prosadil Jisl. Domácí dále hosty přehrávali, ti sice také občas zahrozili, jenže jejich protiútoky nebyli až tak nebezpečné. To domácí zahazovali, kteří si jen v prvním poločase vypracovali šest, sedm výborných pozic na zakončení, nebyli schopni je proměnit.
    Druhý poločas se odvíjel v podobném duchu jako poločas první, jen hosté se ještě více zatáhli před vlastní branku a do žádného útočení se prakticky nedostávali. Domácí však dál zahazovali své šance, a tak do konce utkání vlastně neměli klid. Uklidnění přinesla až 87. minuta, kdy si na půlící čáře převzal míč Číla, přesprintoval všechny bránící hráče, obešel i brankaře a vstřelil druhou branku domácích. Třetí branka padla opět po rohovém kopu, a znovu se prosadil Jisl. Ze strany hostů stojí z druhého poločasu za zmínku pouze nebezpečná střela ze 75. minuty, které nadělala domácímu brankaři trochu starostí. Nakonec přesvědčivé vítězství, ale domácí tým se na každou vstřelenou branku obrovsky nadře.

    1. FK Nová Paka A – Kocbeře3:0(1:0)
    branka: 16. Jisl, 87. Číla, 90. Jisl
    rozhodčí: Jedlička, Kudláček, Valihora
    ŽK 0:0
    ČK: 0:0
    diváků 56

    komentář k utkání:
    Václav Horák (domácí): Naše zasloužené vítězství. Po celé utkání jsme měli herní převahu, hosty jsme prakticky k ničemu nepustili, ale naše koncovka je tragická. Uklidnění v podobě druhé branky přišlo až tři minuty před koncem

    Vítězslav Šolc, trenér (hosté): Špatný výkon, zasloužená porážka a další zamyšlení nad tím, proč nedokážeme konstantně odehrát víc utkání za sebou. Dnes to nebylo dobré, nebyli jsme aktivní, domácí příliš neprověřili.

     


    Novinky

    Příští zápasy


    Nyní nejsou žádné zápasy naplánované.



    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace