1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Vítězství na domácím hřišti

    V dalším domácím utkání zavítal na hřiště v Nové Pace tým, kterému se v jarní části daří více než na podzim a pomalu navyšuje své bodové konto. Domácí chtěli napravit smolné utkání z minulého kola a zase plně bodovat.
    Začátek domácím vyšel asi víc, než si sami představovali. Do 15. minuty se dvakrát měnilo skóre ve prospěch domácích. Poprvé v 8. minutě, když si do vlastní branky srazil míč hostující hráč. Ve 14. minutě se na pravé straně uvolnil Wolf a jeho střelu ke smůle hostí opět lehce tečoval obránce mezi nohy svého brankaře a bylo 2:0. V polovině poločasu se hosté hodně osmělili, začali domácí přehrávat a vytvářeli si čím dál více šancí. Ve 30. minutě si pro krásnou přihrávku doběhl mladý útočník hostí, udělal kličku i brankaři a snížil do prázdné branky.
    Druhý poločas už fotbalově tolik krásy nepřinesl. Domácí si hlídali mírný náskok, hostům se ne zcela dařila kombinace, tak to byl spíše takový boj. V 80. minutě při souboji v pokutovém území hostujícího celku byl stažen Krejčí a rozhodčí toto posoudil jako pokutový kop. Ten Machát s přehledem proměnil a domácí tím odskočili o dvě branky. Hosté se nevzdali do konce utkání si vypracovali ještě několik šancí, naštěstí pro domácí prosadit se dokázali již pouze jednou a snížili na konečných 3:2  

    1. FK Nová Paka A – Dolní Kalná 3:2(2:1)
    branka: 3. vlastní (Z. Tauchman), 14. Tomáš Wolf, 80. Machát (PK)
    rozhodčí: Čožík, Hlavsa, Laik
    ŽK 3:3
    ČK: 0:0
    Diváků: 90

    komentář k utkání:

    Marcel Bažik - trenér (domácí): Zápas dnes rozhodlo o něco víc našeho srdíčka. Soupeř se ukázal v dobrém rozpoložení a trápil nás až do konce utkání. Rozhodlo se v začátku utkání, kdy jsme se štěstím proměnili šance a body tak zůstávají doma. Rozhodčí si myslím dnes vybrali slabší den. Děkuji celému týmu za bojovný výkon.

    Tomáš Navrátil, trenér (hosté): Utkání se mi hodnotí těžce, porážka mrzí, nebyli jsme horším týmem, v úvodu jsme si ale dali dvě vlastní banky a pak museli dotahovat. Ve druhé polovině prvního poločasu jsme byli lepším týmem, ale i přes několik vyložených šancí jsme dokázali pouze snížit. Druhá půle byla vyrovnaná, nám však chyběla fotbalová kvalita. Domácí zvýšili z přísné penalty, naše snížení již přišlo příliš pozdě. Domácím gratuluji a děkuji našim fanouškům. Domácí zvítězili zaslouženě, rozhodně nás neporazil rozhodčí.


    Novinky

    Příští zápasy

    30. 3. 11:30 U17: N/S Paka UMT - Černíkovice
    30. 3. 12:30 U15: Rychnov n/Kn - N/S Paka
    30. 3. 16:30 MužiA: Kosičky - Nová Paka
    6. 4. 13:45 U15: N/S Paka UMT - Červený Kostelec
    6. 4. 16:30 MužiA: Nová Paka UMT - Kopidlno


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace