1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Bída ve Vrchlab

    V dalším kole 1. B třídy zajíždělo první mužstvo do Vrchlabí. Domácí se pohybují v polovině tabulky a bez stresu mohou v klidu dohrát poslední dvě utkání tohoto soutěžního ročníku.
    Domácí začali zápas takovou uspávací taktikou, přihrávkami mezi obránci, na které hosté nedotírali a tak celkem nezáživný fotbal. Rozruch přineslo jenom několik zvláštních rozhodnutí trojice rozhodčích, ovšem nutno podotknout, že na obou stranách hřiště. Změna skóre přišla na straně domácích, kteří se střelecky prosadili ve 25. minutě z hraniční ofsajdové situace, která u rozhodčích prošla. Hosté několikrát také zahrozili, ve velké šanci se ocitl Krejčí, ke kterému propadl centrovaný míč na hranici velkého vápna, bohužel vhodný okamžik prováhal. V největší šanci hostů se ocitl Číla v poslední minutě prvního dějství, když po hezké kombinaci zcela sám přehodil jak brankaře domácích, tak i domácí branku.
    Druhý poločas začal aktivitou hostí, domácí se trochu zatáhli a čekali na chyby k podnikání rychlých protiútoků. Po jednom z nich domácí zahrávali rohový kop, obrana hostí si nepohlídala hráče na vzdálenější tyči a ten zvýšil na 2:0. Hosté se snažili, ale v dnešním zápase jim chyběla dravost a větší touha po vítězství. V příštím, posledním kole se Nová Paka střetne doma s dalším velmi kvalitním týmem. Skřivany jsou aktuálně na pátém místě tabulky a tak lze očekávat vyrovnané střetnutí, které se hraje po dohodě klubů již v pátek od 18:00.

    Vrchlabí „B“  - 1. FK Nová Paka A 2:0(1:0)

    rozhodčí: Hlavsa, Lukeš, laik
    ŽK 5:0
    Diváků: 80

    sestava Nové Paky: Vočka – Štefan, Lenfeld, Janouch, Ulrich – Krejčí (71. Jisl), Hoška (54. Truneček), Číla, Kříž – Kuchta (36. Wolf), Machát

    L. Vojtíšek, (domácí): Souboj, který neměl favorita, zvládlo lépe domácí mužstvo. Poločasové jednobrankové vedení s přehledem uhájilo a soupeře vrchlabští do vážnější šance nepustili. Vítězství a další tři body bylo určitě zasloužené.

    Marcel Bažik (hosté):  Domácí vyhráli zcela zaslouženě, my dnes nepředvedli vůbec nic. Proto dnes jedeme domů s prázdnou. Mrzí mě přístup k zápasu, za 90. minut jsme téměř nevystřelili na branku domácích. Věřím, že k poslednímu zapasu, nastoupí mužstvo jinak namotivováné než tomu bylo k tomuto utkání.


    Novinky

    21. 04. Odjezd st. přípravky k turnaji v Hlušicích je v 9:30 od stadionu.

    20. 04. Odjezd ml. žáků k turnaji do Solnice je v sobotu v 6:45 od stadionu.

    Příští zápasy

    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka
    28. 4. 13:30 U15: Třebechovice - N/S Paka
    4. 5. 14:15 U15: N/S Paka - Vrchlabí
    4. 5. 17:00 MužiA: Nová Paka - Stará Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace