1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Výsledky mládeže

    Mladší dorost

    V prvním utkání mladší dorost přivítal na hřišti soupeře z Vrchlabí. Utkání ze strany domácích začalo nepřesnostmi v kombinaci a soupeř měl navrch. Přibližně od 15. minuty však zpřesnili hru, lépe se pohybovali, bohužel dvě velké šance, které si vytvořili, neproměnili. Tak přišel trest. Ve 37. minutě hostující hráč na své polovině převzal míč, rozeběhl se s ním na polovinu domácích, nic nevymýšlel a střelou z dobrých 28 metrů otevřel skóre 0:1. Pohroma pro domácí přišla za další tři minuty, kdy hosté v rozmezí ani ne jedné minuty vstřelili další dvě branky. Poločas tak dopadl 0:3. Snaha domácích narážela na dobrou obranu hostí a nemohoucnost domácích v zakončení. Hosté se ve druhém poločase ještě dvakrát prosadili. Domácí musí skousnout vysokou porážku, kdy jejich snahu hosté trestali rychlými protiútoky, ze kterých vstřelili čtyři branky. 

    Nová Paka - Vrchlabí  0:5(0:3)

    sestava: Švorc – Medlík, Řezníček, Buchar, Horáček, Kříž, Krejčí, Hartig, Frýba, Vágenknecht, Čermák, Čeřovský, Hudec, Kracík, Selvek, Prejs

     

    starší žáci

    Také mladším žákům začala nová sezóna. Ti se poprvé představili na hřišti velkého fotbalu a soupeřem jim byl celek z Malšovy Lhoty.  Čekalo se, jak se hráči vyrovnají s velikostí hřiště a jak zápas na 2x 40. minut vydrží fyzicky. Nakonec se mužstvu jejich úvodní utkání povedlo jak výsledkově tak i herně. Utkání bylo zcela vyrovnané, jak domácí tak i hosté měli v prvním poločase několik nadějných situací. Domácím se jedna povedla proměnit Maňákem a domácí šli do poločasové pauzy s vedením 1:0.
    Ve druhém poločase se domácí o něco zlepšili a přidali další tři branky. Také hosté byli několikrát nebezpeční, ale proměnili pouze jednu ze svých šancí. Domácí tak zaslouženě získali první tři body do tabulky soutěže.

    Nová Paka - Malšova Lhota  4:1(1:0)
    Branky: Maňák 2x, Knap, Kracík Matěj

    sestava: Skákalík – Brendl, Vít Jakub, Vít Václav, Pospíšil, Knap, Maňák, Křížek, Kracík, Olša, Hujer, Pipek, Dočekal, Nezbeda, Špůra, Štorm,  


    Novinky

    21. 04. Odjezd st. přípravky k turnaji v Hlušicích je v 9:30 od stadionu.

    20. 04. Odjezd ml. žáků k turnaji do Solnice je v sobotu v 6:45 od stadionu.

    Příští zápasy

    20. 4. 10:00 MužiA: Nová Paka - Chlumev n/C "C"
    21. 4. 13:00 U15: N/S Paka - Dobruška
    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka
    28. 4. 13:30 U15: Třebechovice - N/S Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace