1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Výsledky mládeže

    Mladší dorost

    K druhému utkání na domácím hřišti celek mladšího dorostu přivítal tým z nedalekého Jičína. Hosté v soutěži nastupují s hráči ročníku 2007 a mladšími, ale přesto je třeba před nimi být obezřetní, jelikož disponují několika velice šikovnými hráči. To se také naplnilo. Hosté hráli velice aktivně a již po dvaceti sekundách potrestali chybu domácí obrany. V deváté minutě se podařilo domácím srovnat, když přihrávku za obranu zužitkoval Selvek. Jenže za další čtyři minuty opět vedli hosté. Po špatném výkopu domácích se střelecky z hranice velkého vápna podruhé prosadili. Opticky měli domácí mírnou převahu, ale srovnat stav se jim podařilo až ve 32. minutě, když na střelu Čermáka brankař nedosáhl. Za tohoto stavu se šlo do kabin.
    Druhý poločas měl podobný průběh jako první dějství, jenom s tím rozdílem, že vedoucí branku poprvé vstřelili domácí a to v 67. minutě, když obrana hostí rychlostně nestačila na Prejse 3:2. V 73. minutě bylo opět srovnáno. Znovu po hrubé chybě domácí obrany hosté vstřelili branku na 3:3. Hned z rozehrávky domácí přišli o míč, hostující hráč postupoval sám na brankaře, který je tentokráte zachránil. Za další dvě minuty se prosadili domácí, když Čermákova střela zapadla do branky 4:3. Trochu uklidnění na domácí straně přinesla 78. minuta, kdy hostující obrana opět rychlostně nestačila na Prejse, ten nezištně přihrál Selvekovi, který se nemýlil 5:3. Do konce utkání se stav již nezměnil, ovšem obě mužstva zaslouží pochvalu o snahu ve vítězství, tentokráte s lepším koncem pro domácí. A velké poděkování patří také divákům(rodičům), kteří se na tento zápas dostavili v dobrém počtu a po celé utkání fandili svému týmu.

     Nová Paka - Jičín 5:3(2:2)

    branky: Prejs, Selvek 2, Čermák 2

    sestava: Švorc - Horáček, Hartig, Medlík, Frýba, Krejčí, Hudec, Čeřovský, Řezníček, Čermák, Selvek, Prejs, Kříž, Kracík Martin, Opravil, Doubek

     

    starší žáci

    Utkání v Jaroměři si starší žáci asi budou ještě nějakou dobu pamatovat. Ještě v sedmdesáté minutě vedli na hřišti soupeře 4:0. Ovšem poté během deseti minut obdrželi také čtyři branky a se soupeřem se rozešli za stavu 4:4. Pokutové kopy, které měli rozhodnout na bonusovém bodu, však mužstva nezahrávala.

    Jaroměř – Nová Paka/Stará Paka 4:4 (0:1)
    branky: Valenta 2, Vít Jakub, Knap

    mladší žáci
    Také mužstvo mladších žáků se již dočkalo a sehrálo první turnaj nové sezóny. Ten se konal v Jičíně, kde se jim postavili jakou soupeři domácí celek a celek z Lázní Bělohrad. Úspěšní byli tak na půl, když s domácími prohráli a druhý zápas vyhráli.

    Jičín  - N/S Paka 3:1 (1:1) B: Štampoch
    N/S Paka – Lázně Bělohrad 5:1 (2:0) B: Štampoch 2, Vít Jan, Antoš Jáchym, Korda

     


    Novinky

    21. 04. Odjezd st. přípravky k turnaji v Hlušicích je v 9:30 od stadionu.

    20. 04. Odjezd ml. žáků k turnaji do Solnice je v sobotu v 6:45 od stadionu.

    Příští zápasy

    20. 4. 10:00 MužiA: Nová Paka - Chlumev n/C "C"
    21. 4. 13:00 U15: N/S Paka - Dobruška
    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka
    28. 4. 13:30 U15: Třebechovice - N/S Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace