1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Prohra u prvního

    V sedmém kole 1. B třídy zajížděl celek mužů Nové Paky na půdu vedoucího mužstva tabulky. Domácí zatím soutěží procházejí bez jediného zaváhání s aktivním skóre 19:3, takže na mužstvo nečekalo nic jednoduchého. Ovšem utkání hostující celek začal velice dobře. Nepouštěl domácí do rychlých kombinací a sám podnikal nájezdy na domácí branku. Ošemetné situace byli k vidění před oběma brankami. Prvním úspěšným střelcem utkání byl hostující Dominik Rosputniak, který střelou tečovanou obráncem domácích prostřelil i brankaře 0:1. Zápas se odvíjel stále vyrovnaně, šance na obou stranách a stejně tak i několik ostrých zákroků na obou stranách. Po jednom takovém zákroku v 39. minutě zahrávali domácí přímý kop z 25 metrů. K míči se postavil domácí kapitán Batelka a precizní střelou nedal brankaři šanci 1:1. Do konce prvního dějství se již stav nezměnil.
    Druhý poločas začali hosté opět aktivně, v 50. minutě se ve velké šanci neprosadil Machát a tak trestali domácí. V rozmezí dvou minut v 55. a 57. minutě po rychlých útocích odskočili na skóre 3:1. Hosté se snažili s výsledkem něco udělat, ale domácí dobrou kombinací a držením míče už hosty do vyložené šance nepustili. Takže hosté žádné body nepřipsali, ale za předvedený výkon se proti velice kvalitnímu soupeři nemají za co stydět.

    RMSK Nový Bydžov "B"  - 1.FK Nová Paka 3:1 (2:0)
    branky: 29. Rosputniak
    ŽK: 2:1
    ČK: 0:0
    Rozhodčí: Říha, Trejbal, laik

    Sestava Nové Paky: Vočka – Ulrich, Jisl, Janouch (82. Lenfeld), Bláha – Kříž, Číla, Machát, Brutovský – Rosputniak, Wolf (68. Krejčí)

    Komentář k zápasu:

    Karel Průcha, asistent trenéra (domácí): Vzhledem k odloženému utkání našeho dorostu jsme mohli vyzkoušet hned pětici dorostenců. A přesto, že proti nám stál nejzkušenější tým B třídy, svým výkonem potěšili. O vítězství jsme rozhodli zlepšeným výkonem ve 2. poločase. Jen nás mrzí vážné zranění našeho středního záložníka, takové zákroky prostě na trávnících vidět nechceme. Sébo, teď budeme muset bojovat za Tebe.

    Marcel Bažik (hosté):Zápas dnes musím hodnotit kladně, i když jsme nezískali ani bod. Domácím jsme byli zcela vyrovnaným soupeřem a o zisku tří bodů rozhodli běhen dvou minut druhého poločasu. Mrzí mě nevyužití našich šancí. Domácím gratuluji k vítězství.

    Další výsledky zde


    Novinky

    Příští zápasy

    20. 4. 10:00 MužiA: Nová Paka - Chlumev n/C "C"
    20. 4. 12:30 U17: N/S Paka - České Meziříčí
    21. 4. 13:00 U15: N/S Paka - Dobruška
    27. 4. 13:30 U17: Černilov - N/S Paka
    27. 4. 17:00 MužiA: Sobotka - Nová Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace