1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Výsledky mládeže

    Mladší dorost

    K prvnímu jarnímu utkání cestoval celek mladšího dorostu k utkání na hřiště prvního týmu soutěže. S tímto týme své první utkání na domácím hřišti těsně 0:1 prohráli. Nikdo navíc nevěděl, jak se mužstvo srovná s přírodní travou, protože prakticky pět měsíců trénovali a hráli zápasy na umělé trávě. Ovšem nakonec se s terénem vyrovnali celkem obstojně.
    Začátek utkání se hostujícímu týmu povedlo. Hosté vhazovali aut na úrovni velkého vápna domácích, kdy po ne domluvě domácí obrany se k míči dostal Čermák a svoji šancí nepohrdl 0:1. V dalších minutách se hosté snažili navýšit vedení, domácí tlačili před jejich pokutové území, ale při každé ztrátě byli domácí z rychlých protiútoků velice nebezpeční. Až se domácí dočkali ve 14. minutě vyrovnání přesně po jedné takové situaci 1:1. Na pár minut hosté ztratili koncentraci, ovšem nakonec si do poločasu obě mužstva vypracovala několik nadějných šancí, už však bez využití.
    Druhý poločas začal tlakem hostujícího týmu, ale domácí bránící v osmi lidech jim dobře vykrývali prostory a k vážnému ohrožení domácí branky nedošlo. V největším tlaku hostí se domácí dlouhým odkopem našli na hrotu volného hráče, který si s nabídnutou šancí poradil 2:1. Hosté pokračovali v nátlakové hře, ale 76. minutě znovu situace jako přes kopírák vedla ke vstřelení třetí branky domácí. Na to již hosté nenašli ani morální ani fyzické síly a nakonec v předposlední minutě po hrubé chybě obrany inkasovali je jednou 4:1. Za výkon se mužstvo nemusí stydět, ale zápasy se hrají na vstřelené branky, a to se tentokráte více dařilo domácímu mužstvu.

    Lhota pod Libčany - Nová Paka 4:1(1:1)
    branky: Čermák

    sestava: Švorc -  Horáček, Buchar, Hudec, Prejs, Kříž, Čermák, Mentus, Řezníček, Rozsypal, Opravil, Doubek, Selvek, Kracík

     

    starší žáci

    Starší žáci v prvním jarním utkání zajížděli na umělou trávu do Kobylic, kde jim byl soupeřem rezervní tým RMSK Nový Bydžov. Hostujícímu týmu se nepovedl první poločas, který prohrál vysoko 8:0. Druhý poločas už byl přeci jen o něco lepší, ale přesto mužstvo prohrálo vysokým rozdílem.  

    RMSK „B“ - N/S Paka 10:1(8:0)
    branka: Křížek David


    Novinky

    Příští zápasy

    9. 5. 18:00 U17: N/S Paka - České Meziříčí
    11. 5. 11:00 U15: Jičín - N/S Paka
    11. 5. 12:30 U17: N/S Paka - Červený Kostelec
    11. 5. 17:00 MužiA: Úpice - Nová Paka
    18. 5. 14:30 U15: N/S Paka - Vysoká n/L


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace