1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Vítězná jarní premiéra

    V prvním jarním domácím utkání se na umělé trávě představil soupeř z Kosiček. V prvním vzájemném utkání se na podzim radoval z vítězství 2:1, který se v podzimní části umístil na třetím místě.
    Utkání začalo svižně, obě mužstva se snažila kombinovat, ale velké problémy jim dělal umělý povrch a rychlost míče na něm. Hodně nepřesností na obou stranách a mnoho ztrát, silný vítr byl příčinou pouze náznaků šancí. V desáté minutě se poprvé povedla kloudná kombinace domácím, kteří se brankou Rosputniaka ujali vedení. Po obdržené brance se hosté pokusili, možná byli i kombinačně lepším týmem, ale do poločasové přestávky se již žádnému z hráčů nepodařilo úspěšně zakončit.
    Druhý poločas začal tlakem domácího celku, který si během prvních desítek minut vypracoval tři vyložené příležitosti, ale koncovce hráči zklamali. Nakonec se přece jenom dočkali. V 70. minutě se za obranu hostů ocitl Horáček a svoji šanci využil 2:0. Dvoubrankové vedení však trvalo pouze minutu, potébránce v souboji v pěti domácím rozhodčím o území fauloval a nařídil pokutový kop. Ten hostující hráč s přehledem proměnil 2:1. V 81. Minutě se domácí vzali dvoubrankové vedení zpět. Tentokrát se střelecky prosadil Číla 3:1. Domácí nakonec ještě nabídli hostům utkání zdramatizovat, když v poslední minutě podruhé chybovali v posledním území. S druhou penaltou si domácí brankař poradil, jím vyražený míč před dorážkou uklidil mimo hřiště Janouch. Domácí nakonec získali tři body, které byly hodně ubojované.

    1.FK Nová Paka – Kosičky 3:1 (1:0)
    branky: 10. Rosputniak, 71. Horáček, 85. Číla
    ŽK: 3:1
    ČK: 0:0
    Rozhodčí: Kubálek, Janota, Špáta
    Diváků: 50
    Sestava Nové Paky: Vočka – Krejčí, Janouch, Lenfeld, Bláha – Brutovský(85. Ulrich), Číla, Jisl, Kříž – Kuchta (60. Horáček), Rosputniak (77. Brádle)

    Komentář k zápasu:
    Marcel Bažik (domácí): Chci poděkovat klukům za přístup. Věděli jsme, že nás čeká těžké utkání. Soupeř má velice dobrý kádr, nicméně výhoda umělky nám dneska pomohla. Sezóna bude ale až do konce vyrovnaná a víc ukáže až její průběh. Nicméně každý bod se počítá a dnes jsme je brali my.
    Stránský Milan (hosté): První jarní zápas nám nevyšel. Až příliš dlouho jsme se sžívali s rychlou umělou trávou a byli jsme za to potrestáni. Druhý poločas jsme šli do rizika a změnili rozestavení. Za 15 minut mohlo být po všem, ale několik domácích šancí nevyužili. Když už se nám podařilo snížit, vlastními chybami jsme domácím darovali góly. Dnes jsme si nezasloužili vyhrát. Domácím gratulujeme a my se pokusíme příští týden vrátit na vítěznou vlnu.

    další výsledky soutěže zde


    Novinky

    Příští zápasy

    9. 5. 18:00 U17: N/S Paka - České Meziříčí
    11. 5. 11:00 U15: Jičín - N/S Paka
    11. 5. 12:30 U17: N/S Paka - Červený Kostelec
    11. 5. 17:00 MužiA: Úpice - Nová Paka
    18. 5. 14:30 U15: N/S Paka - Vysoká n/L


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace