1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Výhra domácích

    V dalším kole 1. B třídy zajížděli muži na hřiště do nedalekého Jičína. V domácím celku se mísí zkušenost v podobě nestárnoucího Oldy Velicha, Dana Malého, Milana Kirschnera, kteří jsou doplněni několika velice šikovnými dorostenci. A to byl rozhodující faktor celého utkání. Domácí mladíci vlétli do utkání zhurta a hned jejich první útok byl velmi nebezpečný. Hostující obrana měla velký problém s rychlostí mladíků a jeden z nich si hned ve třetí minutě vytvořil šanci, když po pravé straně utekl hostující obraně, jeho střelu brankař Vočka vyrazil, ale pouze před dobíhajícího Kanavala, který nezaváhal. V prvních dvaceti minutách se tato situace několikrát opakovala, ale buď výborně zasáhl hostující brankař, nebo selhali domácí střelci. Poté se hra trochu vyrovnala a i hosté měli dvě velké šance. Po výborném centru od Kříže nepřesně zakončil Rosputniak a o chvilku později vybojoval na domácím obránci míč Kříž, ale na jeho přihrávku na velké vápno žádný z hostujících hráčů nereagoval. A tak přišel trest. Ve 38. minutě se domácí hráč protlačil k zakončení přes čtyři hostující hráče a přesně zakončil 2:0. V poslední minutě prvního dějství, se domácí dostali do velké šance, kterou ještě obrana zastavila, ale odražený míč si našel znovu Kanaval a šikovným lobem zvýšil na 3:0. To byl z e strany hostí asi jeden z nejhůře sehraných poločasů zatím odehraného ročníku.
    Druhý poločas už byl z obou stran takový pohodový. Hostující i domácí celek prostřídali a náznaky šancí byli na obou stranách. V 58. minutě domácí zvýšili na 4:0. Konečnou podobu výsledku dal v 68. minutě Rosputniak, který využil přihrávky od Kříže ke vstřelení čestné branky.    

     

    SK Jičín „B“  - 1.FK Nová Paka 1:1 (3:0)
    branka: 68. Rosputniak
    ŽK: 2:2
    ČK: 0:0
    Rozhodčí: Nehasil, Bydlák, Kubečka

    Sestava Nové Paky: Vočka – Bláha (80. Řezníček), Ulrich, Jisl, Lenfeld (73. Štefan) – Brádle (65. Prajs), Kříž Michal, Machát (73. Kříž Martin), Jisl – Rosputniak, Sklenář (65. Kuchta)  

    Komentář k zápasu:
    (domácí): Komentář domácí tým neuvedl

    Marcel Bažik (hosté): Dnes musím jednoznačně poblahopřát domácím k zaslouženému vítězství. Na nás padla deka, soupeř každé naše zaváhání trestá brankou a my naopak naše šance trestuhodně neproměňujeme. Od ještě většího brankového přídělu nás zachránilo několik velmi dobrých zákroků brankaře Kuby Vočky, který byl nejlepším hráčem našeho týmu. Omlouvám se našim fanouškům a věřím, že zlepšení přijde už ve středu v Kalný.

    další výsledky zde


    Novinky

    28. 04. Odjezd starších žáků k zápasu do Třebechovic je v 11:30 od stadionu.

    27. 04. Odjezd st. dorostu k zápasu v Černilově je v 11:30 od stadionu.

    27. 04. Odjezd mužů k zápasu do Sobotky je v 15:30 od stadionu.

    Příští zápasy

    4. 5. 14:15 U15: N/S Paka - Vrchlabí
    4. 5. 17:00 MužiA: Nová Paka - Stará Paka
    5. 5. 13:30 U17: Třebechovice - N/S Paka
    9. 5. 18:00 U17: N/S Paka - České Meziříčí
    11. 5. 11:00 U15: Jičín - N/S Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace