1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Prohra na domácím hřišti

    Po dvou výsledkově povedených utkáních se na hřišti v Nové Pace představil aktuálně třetí tým tabulky celek Kopidlna. Ten zatím v jarní části ztratil pouze dvakrát, to když doma dvakrát remizoval s celky z čela tabulky. A tak domácí čekal těžký zápas, navíc když v posledních utkáních domácí bojují se zraněními a horko těžko skládají tým.
    Hosté se hned od úvodního hvizdu ukázali jako velice běhavý tým. Rychlost jejích krajních hráčů dělala domácím hráčům velké problémy. Sice první vážnější situaci před brankou měli domácí, ale bohužel nepřesně zakončenou. V 8. minutě se poprvé měnilo skóre, to když hosté podnikli rychlý protiútok po křídle, svoji přihrávkou ve velkém vápně našel svého nejzkušenějšího spoluhráče Tomáše Sedláčka a ten s přehledem dostal hosty do vedení 0:1. O pár minut později si velkou šanci vytvořili domácí, bohužel Honza Kuchta ovšem z hranice malého vápna nezamířil přesně. A tak hosté znovu trestali. Další rychlý útok zakončili střelou z dobrých 25. metrů a zvýšilo na 0:2. Domácí se snažili, ale dlouho se nemohli střelecky prosadit. Až se jim to povedlo ve 31. minutě, kdy se střelecky prosadil Kuchta 1:2. Ovšem hosté odpověděli hned za tři minuty a znovu domácím odskočili na rozdíl dvou branek. Do poločasu měli ještě domácí dvakrát štěstí, když střely hostí skončili na konstrukci domácí branky.
    Druhý poločas chtěli být domácí aktivní a také byli, ale nadějné situace v branku neproměnili. Také hosté měli některé nebezpečné situace a nakonec se dočkali. V 74. minutě souboj Sedláčka s domácím Krejčím v pokutovém území vyhodnotil hlavní rozhodčí jako nedovolený a nařídil pokutový kop. S ním si faulovaný hráč poradil a zvýšil na 4:1 z pohledu hostí. V 80. Minutě se podruhé prosadili domácí, když branku vstřelil Sklenář 2:4. Konečnou podobu výsledku dali hosté, když popáté skórovali. Nepovedený zápas musí domácí hodit za hlavu a připravit se na další zápas, který sehrají ve Dvoře Králové.

     1.FK Nová Paka – Kopidlno  2:5 (1:3)
    Branky: 31. Kuchta, 80. Sklenář
    ŽK: 1:1
    ČK: 0:0
    Rozhodčí: Smola, Šnajdr, Hron
    Diváků. 85

    Sestava Nové Paky: Vočka – Řezníček (76. Brádle), Jisl, Lenfeld, Bláha – Brutovský (9. Rosputniak), Číla(46. Prejs), Kříž, Krejčí (77. Sklenář) - Kuchta

    Komentář k zápasu:
    Marcel Bažík (domácí): Musím dnes poblahopřát soupeři k výhře a možná i můžeme být rádi, že to neskončilo větším debaklem. Nevím, jestli zápas ovlivnilo to, že nám náš kapitán musel odejet ze srazu do porodnice či zranění M. Číli je otázka. Každopádně my z našich ložených šanci dali jen dva a tak je výsledkem jednoznačně vytěží hostí. My se musíme dát hlavně zdravotně do kupy, protože tabulka mluví za vše.

    FK Kopidlno (hosté): Zasloužené vítězství, 5 branek vstřelených venku je potěšující.

    další výsledky zde


    Novinky

    Příští zápasy


    Nyní nejsou žádné zápasy naplánované.



    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace