1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Prohra s druhým týmem

    V dalším dějství 1. B třídy zavítal na stadion do Nové Paky kvalitní soupeř ze Skřivan. Aktuálně druhý celek tabulky.
    Jak domácí tak hosté začali utkání volně, sice s náznaky šancí, ale bez úspěšného zakončení. Ovšem již v desáté minutě se u postranní čáry kolem hostujícího obránce protáhl Bláha a jeho přihrávku do pokutového území Kuchta proměnil ve vedoucí branku domácích 1:0. Hosté mírně přidali na aktivitě a promarnili několik nadějných situací. Celé utkání rozhodla úsek mezi 19 – 20. minutou. Nejprve v 19. minutě soupeř srovnal z trestného kopu, kdy centr do pokutového území jeden z obránců podskočil a nabíhající soupeř hlavou uklidil mimo dosah domácího brankaře 1:1. A hned v následující minutě po chybné rozehrávce domácí obrany se do samostatného úniku dostal hráč hostí, ve snaze přelobovat brankaře ten zahrál rukou, ovšem nevšiml si, že mimo pokutové území. Následovala červená karta a tím dlouhá početní výhoda hostí. Do branky domácích se musel postavit hráč z pole a ten za pomoci spoluhráčů vyrovnaný stav do konce prvního poločasu udržel, i když hosté si vypracovali několik velkých příležitostí.
    Domácí se nevzdali a snažili se i v početní nevýhodě být hostům důstojným soupeřem. V 55. minutě se hostům podařilo dostat do vedení, když se po levé straně uvolnil hráč přes obránce a kličkou zmátl i „brankaře“ 1:2.   V 60. minutě se do úniku dostal Kuchta, a i když mohl sám postupovat na brankaře hostí, zákrok na něj rozhodčí potrestal pouze žlutou kartou. Domácí dlouho vzdorovali početní převaze, ale postupem času jim začali docházet síly, a na rychlé útoky hostujících hráčů již nestíhali reagovat. Až 76. minutě domácí zlomila třetí branka hostí, kteří se na konci utkání ještě jednou střelecky prosadili.  

     1.FK Nová Paka – Skřivany 1:4 (1:1)

    Branky: 10. Kuchta,
    ŽK: 2:3
    ČK: 1:0
    Rozhodčí: Martínek, Stiebr, Jehlička
    Diváků. 85

    Sestava Nové Paky: Vočka – Ulrich, Janouch, Lenfeld, Bláha – Brutovský, Kříž, Číla, Wolf (76. Brádle) – Rosputniak, Kuchta (76. Kříž Martin)

    Komentář k zápasu:
    Marcel Bažík (domácí): Dnešní utkání rozhodla 20. minuta a vyloučení našeho gólmana, bohužel po naší chybě za stavu 1:0 pro nás. Poločas jsme ještě vzdorovali, ale rozhodl druhý poločas, kde nám docházela šťáva. Soupeř pak 3 góly rozhodl o své výhře. Za stavu 2:1 pro hosty mělo dojít k vyrovnání poměru sil na hřiště, kdy hostující hráč jednoznačně fauloval naše hráče, který běžel sám na bránu, ale hlavní rozhodčí trestal jen žlutou kartou. Soupeři gratuluji k vítezství.

    Jiří Suchánek ( trenér hostí): Domácí se ujali vedení hned ze své první nebezpečné akce. Nám se slušně dařily průnikové přihrávky, ale selhávali jsme v koncovce. Vyrovnal po pěkném centru zprava hlavou Brzek. Utkání ovlivnila ve dvacáté minutě červená karta domácího brankáře, který hrál úmyslně rukou mimo pokutové území. Domácí v početním oslabení dlouho vzdorovali, ale nakonec rozdíl jednoho hráče rozhodl o naší výhře.


    Novinky

    28. 04. Odjezd starších žáků k zápasu do Třebechovic je v 11:30 od stadionu.

    27. 04. Odjezd st. dorostu k zápasu v Černilově je v 11:30 od stadionu.

    27. 04. Odjezd mužů k zápasu do Sobotky je v 15:30 od stadionu.

    Příští zápasy

    4. 5. 14:15 U15: N/S Paka - Vrchlabí
    4. 5. 17:00 MužiA: Nová Paka - Stará Paka
    5. 5. 13:30 U17: Třebechovice - N/S Paka
    9. 5. 18:00 U17: N/S Paka - České Meziříčí
    11. 5. 11:00 U15: Jičín - N/S Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace