1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Remíza na úvod

    V prvním podzimním kole 1. B třídy zajížděl celek mužů Nové Paky na hřiště mužstva z Nepolis. Soupeř, se kterým jsme v minulé sezóně dvakrát remizovali, a v penaltovém rozstřelu oba zápasy vyhráli. Ovšem v této sezóně již penaltový rozstřel po nerozhodném výsledku nenásledují a mužstva si připíší po bodu.Utkání, které se hrálo za velmi nepříznivého počasí začalo zhurta. V prvních 15. minutách se vlivem nepřesností na obou stranách hrál hodně běhavý zápas. Dvě obrovské šance měli domácí, ale ani hosté se nenechali zahanbit, ale v zakončení dopadli jako domácí, bez vstřelené branky. Skóre se měnilo ve 24. minutě, kdy po prohraném souboji ve středu hřiště založili rychlý protiútok a tentokrát se v koncovce nemýlili 1:0. Hostující celek se snažil, vypracoval si další dvě velké příležitosti, opět zklamali v koncovce. I domácí měli další dvě vyložené šance, ale v koncovce nebyli také úspěšní.
    Druhý poločas začal dobře pro hosty. Nejprve se jim v 50. minutě podařilo srovnat brankou Michala Kříže. Trefil se z přímého kopu z rohu velkého vápna, kdy domácímu brankaři zmizel míč z dohledu díky cloně Janoucha a domácího hráče. O šest minut později hosté dobře vykombinovali domácí obranu a vedoucí branku hostí vstřelil Brutovský 1:2. Domácí po obdržené brance ještě víc přidali, rychle přistupovali k hostujícím hráčům a ti najednou nevěděli co dělat. Zbavovali se míčů, které jednoduše zachytávala domácí obrana a zakládala nové protiútoky. Tím si hostující obrana neodpočinula, domácí svoji převahu v 66. minutě zúročili ve vyrovnávací branku. Domácí pokračovali v tlaku a nebezpečných situací před hostujícím brankařem přibývalo. Nakonec si hosté odvážejí bod , hlavně díky několika výborným zákrokům brankaře Vočky, nebo nemohoucnosti domácí hráčů

    Nepolisy - 1.FK Nová Paka 2:2 (1:0)

    branka: 50. Kříž Michal, Brutovský
    ŽK: 1:5
    ČK: 0:0
    Rozhodčí: Smola, Lukes, Prinz

    Sestava Nové Paky: Vočka – Krejčí, Ulrich, Janouch (67. Kříž Martin), Bláha – Nydrle (72. Frýba), Kříž Michal, Brádle, Brutovský – Sklenář, Rosputniak (30. Kuchta)

    Komentář k zápasu:
    Marcel Bažik (hosté): V nepříznivém počasí se zápas musel líbit. Myslím, že remíza je spravedlivá. Poděkování jak hráčům, tak i divákům kteří dorazili i v nepříznivém počasí v hojném počtu.

    tabulka a další výsledky zde


    Novinky

    28. 04. Odjezd starších žáků k zápasu do Třebechovic je v 11:30 od stadionu.

    27. 04. Odjezd st. dorostu k zápasu v Černilově je v 11:30 od stadionu.

    27. 04. Odjezd mužů k zápasu do Sobotky je v 15:30 od stadionu.

    Příští zápasy

    4. 5. 14:15 U15: N/S Paka - Vrchlabí
    4. 5. 17:00 MužiA: Nová Paka - Stará Paka
    5. 5. 13:30 U17: Třebechovice - N/S Paka
    9. 5. 18:00 U17: N/S Paka - České Meziříčí
    11. 5. 11:00 U15: Jičín - N/S Paka


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace