1. FK Nová Paka, založeno 1911

  • Úvod
  • Klub
  • Muži
  • Mládež
  • Ostatní
  • Vysoká prohra mužů

    Ve třetím kole 1. B třídy přicestoval na stadion do Jírových sadů zatím suverénní celek tabulky tým Kosiček. Hosté se ve dvou úvodních utkáních představili jako velice produktivní celek když skórovali celkem 12x.  Ovšem nutno podotknout, že také sedm branek obdrželo. To domácí zatím získali pouze bod a soupeř vzbuzoval respekt.
    Utkání začali dobře domácí, když již v první minutě zahodili tutovku, když z malého vápna netrefili odkrytou hostující branku. Do 15. minuty byla hra vyrovnaná se šancemi na obou stranách. V již zmíněné 15. minutě se poprvé měnilo skóre, hosté rychle rozehráli trestný kop z poloviny hřiště, domácí obrana byla nepřipravená 0:1. Od tohoto okamžiku byl hostující celek jasně lepším týmem a do poločasové přestávky se ještě třikrát prosadil.
    Domácí se ve druhém poločase snažili se stavem utkání něco udělat, ale nakonec se brankově opět prosadili hosté a zvýšili na 0:5. Poté si hosté utkání již zkušeně hlídali a to i přes snahu domácích. V 82. minutě hosté zvýšili na propastných 0:6. O dvě minuty později se domácí přeci jen střelecky prosadili a stanovili konečné skóre 1:6 brankou Kuchty.

    1.FK Nová Paka – Kosičky 1:6 (0:4)
    branka: 84. Kuchta
    ŽK: 3:1
    ČK: 0:0
    Rozhodčí: Janota, Kuric, Šnajdr

    Sestava Nové Paky: Vočka – Ulrich, Lenfeld (46. Štefan), Janouch, Bláha – Nydrle (75. Kříž Martin), Číla, Kříž Michal, Brutovský (75. Kuchta) – Sklenář (34. Jisl), Rosputniak (62. Šalda)

    Komentář k zápasu:

    Marcel Bažik (domácí): O třídu lepší soupeř nás zválcoval od A až po Z. Nezbývá než hostům poblahopřát k vítezství. Nás za týden čeká podobné utkání musíme se nato připravit hlavně psychicky.

    Milan Stránský (hosté): Prvních deset minut jsme se sžívali s Novopackou arénou a párkrát si koledovali o inkasování. Pak nás ale uklidnila krásna branka Saši Zicha a my převzali otěže zápasu. Do poločasu jsme ještě přidali 3 pěkné branky. Na začátku druhého dějství jsme hned utlumili domácí snahu pátým gólem a zbytek zápasu se jenom dohrával. Škoda zbytečné inkasované branky na konci. I tak se musel zápas našim věrným fanouškům líbit. Ti se nezalekli ani početné přesily domácích a byli celý zápas slyšet. Dobrý výjezd!


    Novinky

    Příští zápasy

    9. 5. 18:00 U17: N/S Paka - České Meziříčí
    11. 5. 11:00 U15: Jičín - N/S Paka
    11. 5. 12:30 U17: N/S Paka - Červený Kostelec
    11. 5. 17:00 MužiA: Úpice - Nová Paka
    18. 5. 14:30 U15: N/S Paka - Vysoká n/L


    Web vytvořil Honza Novotný
    © 2004 - 2016 1. FK Nová Paka | info@fotbalnp.cz | Stará verze webu | Administrace